2777
2789
عنوان

جاری حسود

1032 بازدید | 54 پست

من دستبندمو فروختم روش پول گذاشتم دوتا النگو خریدم جاریم دو روز بعدش گفت میخام انگشتر و گوشوارمو بفروشم برم النگو بخرم خواستم بگم خوب شد من خریدم تو ب فکر خریدن افتادی 

باز تو دلم گفتم بیخیال من بی شخصیت نیستم 

انقدر امید زندگیمو از دست دادم چون شوهرم داره طبقه سوم پدرشوهرمو میسازه طبقه دومم همین جاریم نشسته نمیدونم چحوری باید وجودشو تحمل کنم همم که خواهره جاریم قبلا با شوهرم دوست بود 😑😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم بابت النگو  و اینا نیست ک دلخورید 

ریشه ناراحتی تون  همسایه شدن  با جاری و چشم تو چشم شدن با خواهر جاری تون ...!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من جنگه جهانی دوم راه انداختم و اجازه ندادم با پدرشینا خونه بسازه گفتم اگ اینکارو کنی طلاق ..... آخرشم خودمون خونه خریدیم😐😂

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪

عجب 

خدا را شکر هنوز بی شخصیت نیستی اومدی تایپی زدی  خیلی بامزه بود تایپیکت 

خودت گفتی خودت جواب دادی

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

خواهر شوهر من هر چیزی بخرم تا آخر همون هفته حتما رفته عینشو خریده. 

درکت میکنم.

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

اگر کار از کار گذشته بی خیالش ولی اگر هنوز نستاخته حتما دور شو ازش. یه جایی دیگه بخرید یا بسازید

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️