2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 54 پست
درکت میکنم منم گوشی خریدم جاریم تا دیدم من گوشی خریدم پول نداشتن بخره گوشیه شوهرشو ک مدلش از گوشیه خ ...

عهههه اره من تولدم گوشبمو عوض کردم جاریم رفت گوشی خرید 😂😂من جاریمو قبل ازدواج میشناختم اون هیچ موقع لباس فلان نمیخرید از وقتی من اومدم من چ الان چ خونه بابام همیشه عاشق لباس بودم جاریم ک خرید نمیکرد الان ک من اومدم هی پشت سر هم لباس میخره عفریته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم قراره مث تو بشم😂😂

من حوصله شو نداشته باشم اصلا جوابشو نمیدم دوران عقدمون اصلا باهام صحبت نمیکردمحل نمیداداینقد پشت چشم نازک میکردحالا من زیاد تحویلش نمیگیرم هردو جاریمو جواب تلفن شونو زیاد نمیدم ایفونم ببینم اونا هستن خیلی کم درو باز میکنم براش 

برای باردار شدنم ی صلوات بفرستین😍😘

باز خوبه جاریست هست دو ماه پیش من ۲ تومن دادم گوشی هفته بعدش رفت ۴ داد گوشی خرید من نمیدونم پیرزن ۶۵ساله چرا باید انقدر حسود باشه به قول دوستم گفت اگه یکی بزایی اونا میخواد چیکار کنه دیگه این یه کارو نمیتونه انجام بده🤣🤪

😂😂😂😂وایی😂😂😂😂😂چی میکشی از دستش

به خدا انقدر حسود ه به مامانم میگم دو برابر سن منو داره این جوریه یه بار بهم گفت جوان بودم مثل تو لاغر بودم شوهرش زد تو پرش،گفت تو کجا لاغر بودی واقعا لاغر نبود عکس جوانیش را دیده بودم دروغ حناقه🤪باور کن پارسال بچشم سقط شد چه کارایی بامن نکرد کاری کرد شوهرم فرداش که خونه مامانم بودم نیومد دیدنم انقدر پسته این عجوزه،بعد ده روز هم که اومد خونمون بهترین لباسش که تا حالا تو تنش من ندیدم پوشید انقدر خوشحال بود قربون خدا برم که دشمن به شادم کرد هیچ وقت خدا را نمی بخشم که انقدر منو اذیت کرد اگه نه یه بچه سالم دیگه به هم میداد 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792