2821
2789
عنوان

فریز رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 39 پست
من انقد حالم بده زنگ زدم به شوهرم میگم مریضم میگع من فقط میتونم ببرمت دکتر دیگه کاری ازم برنمیاد

چرا دخی 

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
عزیزم ناراحت نشو اکثر مردا همین جور رفتار میکنن

یعنی میشه یروز خوب بشم من

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه دستوراتی

تو نت کلیپش هست مثلا گفته اِسخِر مک رو بگیرید و با آب بجوشانید وقتی ولرم شد یک ربع بشینید نوش یا گفته در آب جوشیده مقدار زیادی عسل و سیاهدانه آسیاب شده بریزید و بنشینید توش یا حجامت ساق پا انجام بدید

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
یعنی میشه یروز خوب بشم من

انشاءاله عزیزم جوب میشی مشکلت چیه؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
کسی انجام داده فریز ؟؟

منم انجام دادم تا چهل روز که نزدیکی نداشتم بعد دوماهم حامله شدم.نگران نباش

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

منم انجام دادم تا چهل روز که نزدیکی نداشتم بعد دوماهم حامله شدم.نگران نباش

وای راست میگی 

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
وای راست میگی 

آره بخدا نگران نباش

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

آره بخدا نگران نباش

من یکم سنم رفته بالا 30 سالمه خیلی دوست دارم زودتر بچه بیارم

من بعد فریز تا دوماه نزدیکی نداشتم.. بعدم رفتم دکتر ک مطمئن بشم زخمش خوب شده یا ..بازم 1 دوره دارو د ...

بعدش بچه دار شدی ؟؟

من یکم سنم رفته بالا 30 سالمه خیلی دوست دارم زودتر بچه بیارم

اولین بچه تونه؟

اولین بچه تونه؟

بله

بله

انشاالله زود باردار میشین و یه بچه ی سالم و صالح خدا بهتون بده.من پارسال باردار شدم ولی سقط شد انشاالله میخوایم دوباره اقدام کنیم

انشاالله زود باردار میشین و یه بچه ی سالم و صالح خدا بهتون بده.من پارسال باردار شدم ولی سقط شد انشاا ...

به چه علتی سقط شد ؟؟