2777
2789
عنوان

فریز رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 39 پست
به چه علتی سقط شد ؟؟

نمیدونم لکه بینی داشتم اولش بعدش خونریزی و سقط شد البته دکتر گفت بعد از سه ماه اقدام کن ولی خواستیم یکم بگذره بعد اقدام کنیم

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

نمیدونم لکه بینی داشتم اولش بعدش خونریزی و سقط شد البته دکتر گفت بعد از سه ماه اقدام کن ولی خواستیم ...

ایشالا که خدا یه بچه سالم بهت بده 

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زخم دارم

انشاءالله زود خوب میشی.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
دوست عزیز هزینه فریز رحم چقدر بود

370 هزار تومان تقریبا اوایل امسال بود

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

سلام عزیزای دا

به نظرم بهتره زیر نظر یه دکتر متبحر تحت درمان باشین، وگرنه مشکل ساز میشه ، یه سر به مرکز مام تهران بزنید دکترای خیلی خوب و باسوادی داره انشالله که مشکلتون برطرف میشه

منم نظرم اینه که اینجور ناراحتیا و مشکلات زنان باید زیر نظر یه دکتر باتجربه درمان بشه

خانم دکتر منتظری متخصص زنان و فلوشیپ ناباروریه خیلی دکتر باسواد و مهربون و دلسوزیه ، اگه خواستی برو پیشش انشالله که زودی برطرف بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز