2777
2789
عنوان

فریز رحم

434 بازدید | 39 پست

خانما من تازه فریز رحم کردم کیا اینکارو کردن 

میخوام نی نی بیارم ضرری که نداره؟؟؟

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
با فریز خوب شدی؟مشکلت چی بود؟

مشکلم زخم شدید بود که احتمالا متوجه نشده بودم بعد از چند دوره درمان با انتی بیوتیک جواب نداد ذدکترم مجبور شد فریز کنه حالا مشکلم با این کار حل میشه ؟؟

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم زخم دارم اگه با دارو خوب نشه باید فریز کنم. درد داشت؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
مشکلم زخم شدید بود که احتمالا متوجه نشده بودم بعد از چند دوره درمان با انتی بیوتیک جواب نداد ذدکترم ...

عفونتم داشتی؟کی فریز کردی؟اول برو پیش دکترت معاینه کنه ببینه زخمت خوبشده بعد اقدام کن

من زخم داشتم فریز کردم بازم اثارش هست دیگه بریدم ۳ ماهم هست باردار نشدم

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین
منم زخم دارم اگه با دارو خوب نشه باید فریز کنم. درد داشت؟

اصلا درد نداشت 

یه مدت خوب شده بودم با انتی بیوتیک ولی دوباره عفونت کردم نمیدونم چیکار کنم که عفونت نکنم

همه چیزم رعایت میکنم

من زخم داشتم فریز کردم بازم اثارش هست دیگه بریدم ۳ ماهم هست باردار نشدم

منم نگران همینم

من انقد حالم بده زنگ زدم به شوهرم میگم مریضم میگع من فقط میتونم ببرمت دکتر دیگه کاری ازم برنمیاد

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین
اصلا درد نداشت  یه مدت خوب شده بودم با انتی بیوتیک ولی دوباره عفونت کردم نمیدونم چیکار کنم که ...

خب خدا رو شکر منم عفونت زیاد میگیرم ولی ایندفعه میخوام قبل از فریز دستورات آیت اله تبریزیان رو انجام بدم حداقل اگه نفعی هم نداشته باشه ضرر نداره

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
منم نگران همینم

کسی انجام داده فریز ؟؟

خب خدا رو شکر منم عفونت زیاد میگیرم ولی ایندفعه میخوام قبل از فریز دستورات آیت اله تبریزیان رو انجام ...

چه دستوراتی

من انقد حالم بده زنگ زدم به شوهرم میگم مریضم میگع من فقط میتونم ببرمت دکتر دیگه کاری ازم برنمیاد

عزیزم ناراحت نشو اکثر مردا همین جور رفتار میکنن