2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب ترتیب یادم نیس چون همش کتک کاری بود

فک کنم دوماده میبرتش خونه باباش میذاره ک فکراشو کنه، بعد چند روز با ننش میرن بیارنش و داد و هوار و تهدید ک میریم ب همه میگیم چی شده و پرینت پیاماشو نشون میدیم و از موهاش کشون کشون میبریمش ک اسی پا میشه باهاشون میره، فک کنم این مال قبله یادم نیس!!

خلاصه بگم هنوز با شوهرشه و اون پسر مذهبیه رفته ولی اسی همش ب یاد اون مذهبیه زندگیشو ب فاک داده و هنوزم رابطه نداره با شوهرش

❤️🧡💛💚💙💜💖
ب ترتیب یادم نیس چون همش کتک کاری بود فک کنم دوماده میبرتش خونه باباش میذاره ک فکراشو کنه، بعد چند ...

استارترش بياد بخونه خلاصه زندگيش اين هست ميره خودشو ميكشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

اون محمد که کاملا شخصیت داغونی داشت خیلی تضاد داشت حرفش در مورد محمد

یه جا گفت حقوقش رو میریخت به حسابم که ده میلیون ریخته بود به حسابش

بعد بدون اینکه باباش بدونه با بقیه اعضای خانواده رفتن خرید عروسی

بعد میگه با خواهر محمد که خیلی باهاشم خوب بوده رفته خرید ولی دیگه محمد از دست این قایم میشده

معلومه یه تیکه هایی رو حذف کرده ‌. حتما خواهر محمد هم چیزی ازش دیده یا فهمیده

یه جاهایی خیلی تناقض داره

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
ب ترتیب یادم نیس چون همش کتک کاری بود فک کنم دوماده میبرتش خونه باباش میذاره ک فکراشو کنه، بعد چند ...

یعنی مردم از خنده 😂😂😂😂😂

خیلی خلاصه ی قشنگی بود😂😂😂😂

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

الان اینجوری که شما میگید احساس کردم واقعی نبود ،نمیدونم چرا تا کسی میاد میگه من ازدواج کردم ولی رابطه ندارم یاد ثنا میفتم،اصلا برام قابل باور نیست یکی بعد ازدواج دختر بمونه

.
الان اینجوری که شما میگید احساس کردم واقعی نبود ،نمیدونم چرا تا کسی میاد میگه من ازدواج کردم ولی راب ...

از شدني ك ميشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم