2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تا اونجا خوندم که مادرشوهرش کتکش زد

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

دقیقامنم ازهمونجاکه گف بیابروبشین پیش عشقت رونشدبخونم

پسرعزیزم اگرخداکمکمون کنه من وپدرت تموم سعیمون رومیکنیم که درکنارمون روزای خوشی روبگذرونی،ووقتی بزرگ ومردشدی به تمام خواسته هات احترام خواهیم گذاشت،پسرم من ازمادرشوهربودن میترسم چون دوس ندارم تووهمسراینده ات رودچارمشکل کنم،عزیزم من تموم سعیم روخواهم کردکه عروسان سرزمینم سراغ شادی راازهمسرتو که امیدزندگی ماهستی بگیرند...👏👏👏😘😘😘برای خوشبختی وحل شدن مشکلاتمون صلوات میفرستید؟؟اللهم صل علی محمدوال محمد..وعجل فرجهم...

اونجا ک میره میبینه پسر مذهبیه رو خفت کردن

برادرشوهره قران میاره میگه بگو میخای دختره رو، پسره میگه اره

ب دختره میگه این کار نداره پول و زندگی هیچی نداره بازم میخایش؟ اسی میگه اره

جلوی کل خاندان

بعد اسی هم با ی تیغ هی رگشو داشته خط مینداخته

بعد کتک کاری میشه

❤️🧡💛💚💙💜💖
آره 

طولانیه ولی همین بدون ک الان داره با شوهرش زندگی میکنه چون شوهرش گفته اگه طلاق بگیری اون پسر مذهبیه رو میکشه اونم ب خاطر عشقش با شوهرش مونده درحالی ک هنوز دختره 

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤