2777
2789
منم متنفررررمممممممم  اینا  همون ادمایی هستن ک بیرون ببینن کسی ب بچش شیر خشک میده یجوری ب ...

دقیقا یه خانم دکتر بیشعور جلوی شوهرم گفت خانمت داره جنایت میکنه در حق بچه ات شیرخشک بهش میده😔😔😔😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

منم خسته شدم از بس به همه توضیح دادم که چرا شیر ندارم وچراشیر خشکی شد پسرم اونام کلی عذاب وجدان بارم ...

بخصوص خانواده شوهر که بیشتر از رو بدجنسی عذاب وجدان آدمو بیشتر میکنن باز خانواده خودم بیشتر درکم میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون حساسيت داره بچه احتمال رفلاكس هست براي همين كم كم بايد مقدارش رو زياد كنه ولي بهتره از دكترش بپ ...

اره رفلاکس که داره فردا گوارش اطفال وقت گرفتم ببرمش

بخصوص خانواده شوهر که بیشتر از رو بدجنسی عذاب وجدان آدمو بیشتر میکنن باز خانواده خودم بیشتر درکم میک ...

من شوهرم بدتر از همه اس نمیدونم پرش میکنن یا کلا حساسع هر وقت میگم مهرسام دلش درد میکنه یا ریفلاکس داره میگه ماله شیر خشکه گاهی تو دعوا هم میگه از بس تنبل بودی اخه یکی نیست بگه شیر مادر که اسونتره دادنش شیر خشک همش شیشه شستن و فلاکس و ابجوش باید مهیا کنی

من شوهرم بدتر از همه اس نمیدونم پرش میکنن یا کلا حساسع هر وقت میگم مهرسام دلش درد میکنه یا ریفلاکس د ...

خداروشکر شوهر من مشکلی نداره از همون اولم میگفت شیرخشک بده چون بخاطر رژیم خیلی ضعیف شده بودم

منم خسته شدم از بس به همه توضیح دادم که چرا شیر ندارم وچراشیر خشکی شد پسرم اونام کلی عذاب وجدان بارم ...

بابا برن بجهنم برات مهم نباشه هیچکس دلسوزتر از خودت واسه بچت نیس دایه ی مهربون تر از مادرن

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊
دخترم آلرژی داره بخاطر رژیم شیرم خشک شده از دو ماهگی هم دیگه سینه نگرفت تو خواب شیرش میدادم

آخی ولی شیر مادر بهترین بود براش دختر من شیر خودمو میخوره خداروشکر تو این 6ماه اصن مریض نشد و آروم بود

وا خب بدت بیاد کی از تو سوال کرد . خودش به اون خوبی جواب داد بعد تو زورت اومده!!!!

پستا رو بخون خودشم درجواب من گفته از فوضولیه دیگران دراین رابطه خسته شده

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊