2777
2789

چون تازه شروع کردی هر 2 ساعت 60 سی سی  بعدا کم کم هم مدت زمانش و هم سی سی رو زیاد کن

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر ازاین سوال بدم میاد حالا یا شیر نداره یا به هر دلیلی اینجوری صلاح دیده 

منم متنفررررمممممممم 

اینا  همون ادمایی هستن ک بیرون ببینن کسی ب بچش شیر خشک میده یجوری ب رگبار میبندش ک انگار مادر داره جنایت میکنه در حق بچش 

روي خود قوطي شير خشك زده اما بهتره باتوجه به ون و قدش از دكترش بپرسي اما بطور معمول الان بايد هر د ...

عزیزم چرا به زور نده پسر من وارد ۳ ماه داره میشه هنوز ۶۰ میخوره گاهی به زور بهش میدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

اینقدر ازاین سوال بدم میاد حالا یا شیر نداره یا به هر دلیلی اینجوری صلاح دیده 

عزیزم اطرافیانمم منو با این سوالاشون دیوونه کردن انگار شیرخشک زهرماره 

عزیزم چرا به زور نده پسر من وارد ۳ ماه داره میشه هنوز ۶۰ میخوره گاهی به زور بهش میدم

دختر منم 60 تا میخوره ولی وزنگیریش خوبه اتفاقا دکترش میگفت یکی از دلایلی که سینتو نگرفته اینه که به زور بهش شیر دادی الانم تو شیشه گرفتن نمیخوام زورش کنم

منم متنفررررمممممممم  اینا  همون ادمایی هستن ک بیرون ببینن کسی ب بچش شیر خشک میده یجوری ب ...

دقیقا باورت نمیشه چقدر بااین سوال از هرکی پرسیده شه اعصابم بهم میریزه 

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊
دقیقا باورت نمیشه چقدر بااین سوال از هرکی پرسیده شه اعصابم بهم میریزه 

منم خسته شدم از بس به همه توضیح دادم که چرا شیر ندارم وچراشیر خشکی شد پسرم اونام کلی عذاب وجدان بارم کنن و بگن ابگوشت بخور شیرت بیاد 😐😐😐😐

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

تازه دختر من از پسر شما بزرگتره قبلا هم شیر خودمو بیشتر از 5 دقیقه نمیخورد ولی وزنگیریش خدب و نرمال بود

چون حساسيت داره بچه احتمال رفلاكس هست براي همين كم كم بايد مقدارش رو زياد كنه

ولي بهتره از دكترش بپرسه