خوشگل خانومای عزیز هرکی تجربه داره لطفابگه ژله روچجوری درست کنم که ازقالب درست برگرده و خراب نشه توگوگل خیلی حرف گفته حوله داغ و نمیدونم روغن کاری و ابپاشی واینا کیا هی درست میکنن و همیشه صاف درمیارن ازقالب
اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟اه مرسی😏
یذره روغن بزن ب قالبت قبل اینکه ژله رو بریزی...قبل روغنم قالبو با آب سرد بشور بذار فریزر ی پنج دقه بمونه میخای درش بیاری اگه سیلیکونی باشه قالبت راحت درمیاد اگه فلزی باشه با سشوار درمیاد
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
نگاه کن...اول قالبتو خیلیم کم همه جاشو چرب کن....بعد زله رو بریز توش بزار یخچال .....عجله نکن بزار کامل سفت بشه زله....بعد ابجوش درست کن....قالبتو 30ثانیه داخل ابجوش نگه دار....لبه هارو هم خودت با دست جدا کن...یه ظرف یا سینی زیرش بزار و برگردون
ژله رو قبل ریختن تو ظرف بایدبذارم یه ذره تویخچال خودشوبگیره یانمیخواد همونطورابکی بریزم
بستگی ب مدل ژلت داره ژله ساده بخای درست کنی نیازی نیس ولی با میوه اینا بخای درست کنی باید بذاری ی ذره نیم بند بشه
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من اول قالبم رو داخل فریزر می زارم وقتی یخ زد خوب داخلش رو چرب می کنم و ژله هام رو می زارم فریزر سفت بشه اما باید مواظب باشی یخ نزنه بعد دو ساعت می زارم یخچال اینجوری تا می زارم تو آب داغ راحت درمیاد
برای درست کردن ژله اتم بجای یک لیوان اب سرد و گرم جفتشم اب جوش بریز بعدش خوب مخلوط کن بعد بزار رو بخار کتری ۱۰ دقیقه خوب هم بزن اینجوری ژله ات نه تهش سفت میشه از قالبم خوب جدا میشه