2777
2789
عنوان

ژله قالبی

134 بازدید | 17 پست

خوشگل خانومای عزیز   هرکی تجربه داره لطفابگه ژله روچجوری درست کنم که ازقالب درست برگرده  و خراب نشه   توگوگل خیلی حرف گفته  حوله داغ و نمیدونم روغن کاری و ابپاشی واینا    کیا هی درست میکنن و همیشه صاف درمیارن ازقالب

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

یذره روغن بزن ب قالبت قبل اینکه ژله رو بریزی...قبل روغنم قالبو با آب سرد بشور بذار فریزر ی پنج دقه بمونه میخای درش بیاری اگه سیلیکونی باشه قالبت راحت درمیاد اگه فلزی باشه با سشوار درمیاد

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

خانومممممماااااااا

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قالبو روغن میزنم یکمم شکر میپاشم روش نیم ساعت میزارم تو فریزر بعد میریزم ژله رو داخل قالب نیم ساعتم میزترم تو فریزر خودشو بگیره بعد میزارم تو یخچال 

خدایا پشت وپناهم باش 
یذره روغن بزن ب قالبت قبل اینکه ژله رو بریزی...قبل روغنم قالبو با آب سرد بشور بذار فریزر ی پنج دقه ب ...

ژله رو قبل ریختن تو ظرف بایدبذارم یه ذره تویخچال خودشوبگیره یانمیخواد   همونطورابکی بریزم

نگاه کن...اول قالبتو خیلیم کم همه جاشو چرب کن....بعد زله رو بریز توش بزار یخچال .....عجله نکن بزار کامل سفت بشه زله....بعد ابجوش درست کن....قالبتو 30ثانیه داخل ابجوش نگه دار....لبه هارو هم خودت با دست جدا کن...یه ظرف یا سینی زیرش بزار و برگردون

اگه زیاد قابلتو چرب کنی مزه ژله خیلی بد میشه ی کوچولو چرب کن بعد اگه دیدی راحت بیرون نمیاد قالبتو بگیر بالای بخار کتری اما در حدی ک ژله زیاد آب نشه

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
ژله رو قبل ریختن تو ظرف بایدبذارم یه ذره تویخچال خودشوبگیره یانمیخواد   همونطورابکی بریزم

بستگی ب مدل ژلت داره ژله ساده بخای درست کنی نیازی نیس ولی با میوه اینا بخای درست کنی باید بذاری ی ذره نیم بند بشه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من اول قالبم رو داخل فریزر می زارم وقتی یخ زد خوب داخلش رو چرب می کنم و ژله هام رو می زارم فریزر سفت بشه اما باید مواظب باشی یخ نزنه  بعد دو ساعت می زارم یخچال اینجوری تا می زارم تو آب داغ راحت درمیاد

مامان هلن و هادی و حامی 

قبل از قالب درآوردن با چاقو کره خوری دور قالب رو اگه بشه  آزاد می کنم

آهان راستی یک نکته مهم. قالبت رو لبریز لبریز پر کن خلیلی خوب در میاد   من حتی وقتی می زارم ببنده 

تو همون فریزر باز باقاشق اگه جا داشته باشه مایع می ریزم

مامان هلن و هادی و حامی