2777
2789

وای نیلو رو کاش قطع کنن بازم تاپیک زده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو همونی نیستی هی تاپیک میزدی به شوهرت مشکل داشتی؟ حالا میگی نمیزاره آب تو دلم تکون بخوره😑😐😶🙄😐

حالا ب رو نیار  دیگه ... الان لاپوشونی کن ...

بذار قضیه ختم بخیر شه ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
واقعا شرم داره من میخام باردار شم استرس برام سمه شوهرم چن ماهه نمیذاره اب تو دلم تکون بخوره که استرس ...

استرس برا خودت سمه!اونوقت میای کامنت فحش آمیــــز و زننده برا دیگران میذاری؟ بنظرم حق داشتن کاربری ت مسدود کنن

خــــدا امیــد من است...
دقیقاا😂😂😂 انگار بقیه استرس براشون خوبه 

والا😁😁😁😁😁😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
این اکانتتم الان قطع میشه نگران نباش

اگه فطعم بشم توروهم قطع میکتم خیلی دلت از سنگه واقعا ارزش داش اشکامو در بیاری من نمیبخشمت به خدا

لطفا منو تو تاپیکای جنجالی تگ کنین‌.. 

الان یکی به من بگه آریا کیه😁

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
من عذر خاهی کنم  خب اون خانم خودش بیاد چشم

شما تو جمع بد حرف زدی نه فقط پیش اون خانوم 

از همه کسایی که به هر طریقی جملاتتو‌خوندن و اون خانم عذر خواهی کن برو بخواب 

البته در هیچ شرایطی  کسی حق رو به تو نمیده ولی اینجوری فقط اعصاب خودت بیشتر داغون میشه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟