2777
2789

روبیکیو هم در حال حذف شدن. امشب مسابقه رامبد از تلویزیون پخش نشد.

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
اینم دزدیو حرام خوریه چه فرقی میکنه...شمام که همه دزدیای مملکتو  با این حرف توجیح کردید

نه من میگم مراجعی که اینقدر حرفشون را حساب میکنند پس چرا فکر این مردمو این دزدیا این گرونی را نمیکنن مسابقه را از اول انالیز میکردن چرا باید برنامه ای که اصلا قمار بوده باید مجوز پخش بگیره

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تازه لو رفت که هر کی میخواد شرکت کنه پله پله باید برای سوال ها هزینه کنه  می گفتن هر هفته ...

منی که فقط یه بیننده بودم تقریبا یه ماه بعد از پخش برنامه متوجه شدم باید واسه خرید سوالا پول بدن😑اینا تازه فهمیدن

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
اتفاقا منم همین فکرو کردم .شاید دیگه اسپانسرش ورشکست شده  پول ندارن الکی میگن مکارم گفته

اسپانسر نداشت مردمی که میخواستن شرکت کنن باید 500 تومان 500 تومان میدادن تا هر کی بیشتر در واقع کارت بخت آزمایشی داشت وارد مسابقه بشه 

چند وقت بود تو سایت ها صدا کرده بود تا به گوش آقایون رسید 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

من که وقتی این برنامه رو میدیدم زورم میومد چون معلوم نیست چقد واسه صداو سیما و گلزار سود داره که اینجوری جایزه میدن بالاخره شبی ۵۰ تومن حداقلش میدادن خوب شد که قطعش کردن اگه از بیخ واسه مردم رایگان میبود خوب بود نه اینکه سوالاتش رو باید بخرن این چ فرهنگ سازیه به بهونه فرهنگ سازی میان کاسبیه میلیاردی برا خودشون راه میندازن اه ی مشت دزد ریخته تو مملکت دارن ما مردم ساده رو میچاپن 

یه چیزی بگم شاید ب نظرتون مسخره بیاد ولی یه بار با شوهرم رفته بودیم شهر بازی. بعد از اینا هست که باید پول بدی لیوان بشکنی جایزه بگیری. 

چند بار هی شوهرم پول داد توپ زد. 

بعد که فکر کردم دیدم دقیقا میشه قمار. هی پول میدی جون میخری. هی حریص میشی پول بیشتری بدی توپ بیشتری بگیری ب هوای اینکه شاید ببری. 

دقیقا مثل قمار 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
نه من میگم مراجعی که اینقدر حرفشون را حساب میکنند پس چرا فکر این مردمو این دزدیا این گرونی را نمیکنن ...

مسئله قمار مسئله جدیدی نیست...همه میدونن حکم شرعیشو یعنی همه مسئولین از.وقتی این برنامه شروع شده میدونستن ولی حرف نزدن کاری نکردن ...اول از همه هم دولت باید کاری میکرده که نکرده در اخر هم مراجع مجبور میشن دخالت کنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اگ همون اول اجازه پخش نمیدادن مردم باز میگفتن ی مسابقه هم نمیذارن پخش شه  خب مسابقس دیگ این نش ...

شبکه 5 هم حذف شد 5 ستاره

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
من که وقتی این برنامه رو میدیدم زورم میومد چون معلوم نیست چقد واسه صداو سیما و گلزار سود داره که این ...

دقیقا همین طوره اگه هدف افزایش اطلاع عمومی هست پولی نکنن برنامه رو. لازمم نیست جایزه های بالا بدن سقفشو بکنن 10 میلیون مثلا که سنگین نباشه 

اومدن یه بازیگر معروفم گذاشتن مجری که توجه همه جلب بشه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...