#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
چون کسانی که میخواستن شرکت کنن پول باید میزاشتن وسط یه جورایی (به هوای سوال خریدم) و هر کی بیشتر پول میزاشت موفق میشد بیاد شرکت کنه و تازه حالا یا میبرد یا نه
گفتن قماره و حرام
خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده
واقعا که اینهمه دزدی میشه تو این مملکت حروم نیست اونوقت این برنامه پرطرفدار چرا باید حذف شه
اینم دزدیو حرام خوریه چه فرقی میکنه...شمام که همه دزدیای مملکتو با این حرف توجیح کردید
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
شاید تازه برنامشو دیده یا شاید وقت تلویزیون دیدن نداره و به اطلاعش رسوندن که یه همچین برنامه ای پخش میشه....
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
یعنی مکارم تا حالا ندیده بود این برنامه رو که بعد این همه مدت پخش حرام اعلام کرده؟ نمیدونم چی بگم
چون تازه لو رفت که هر کی میخواد شرکت کنه پله پله باید برای سوال ها هزینه کنه
می گفتن هر هفته صدا و سیما یه میلیارد از مردم میگیره به هوای فروش سوالات و مراحل قبل شرکت در برنامه بعد آخرش شاید هفته ای 100 میلیون جایزه بده
کاسبی خوبی بود مال صدا سیما
خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده
اتفاقا منم همین فکرو کردم .شاید دیگه اسپانسرش ورشکست شده پول ندارن الکی میگن مکارم گفته
ورشکست نشده هقته ای ده میلیارد تومن درآمد داشته از فروش سوال و ققط تقریبا میانگین هفته ای 100 میلیون جایزه داده. نه میلیارد و خورده ای هر هفته سود کرده
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...
گفتن قماره من یک کلیپ دیدم توش گفته بود اینا هفته ای 9 میلیارد از فروش سوالا گیرشون میاد ولی جایزه ای که در یک هفته میدن شاید 80 میلیون بشه . میمونه 8 میلیارد و 920 میلیون که میزنن به جیب . بهتر که نشون نده
خب نمیشه همه چی رو با هم قاطی کرد پس منم امسال روزه نمیگیرم چون دلار،شده 14 تومن 😁
😂