2777
2789

قماربازی محسوب میشه و حرامه 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون کسانی که میخواستن شرکت کنن پول باید میزاشتن وسط یه جورایی (به هوای سوال خریدم) و هر کی بیشتر پول میزاشت موفق میشد بیاد شرکت کنه و تازه حالا یا میبرد یا نه 

گفتن قماره و حرام 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

واقعا هم یه نوع قمار هست. همون اول که شروع شد و میگفت سوال بخرین من ب شوهرم گفتم مثل قمار شده 

حتی همین مسابقه های روبیکیو هم که باید جون بخری مصداق قمار ه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
بعد اینهمه مدت تازه فهمیدن حرامه؟؟؟؟؟    

اتفاقا منم همین فکرو کردم .شاید دیگه اسپانسرش ورشکست شده  پول ندارن الکی میگن مکارم گفته

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم
واقعا که اینهمه دزدی میشه تو این مملکت حروم نیست اونوقت این برنامه پرطرفدار چرا باید حذف شه

اینم دزدیو حرام خوریه چه فرقی میکنه...شمام که همه دزدیای مملکتو  با این حرف توجیح کردید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
برا ی پراید ۵۰ تومن میدن حرام نیس ایا؟؟هی خداااا😫

خب نمیشه همه چی رو با هم قاطی کرد

پس منم امسال روزه نمیگیرم چون دلار،شده 14 تومن 😁

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
بعد اینهمه مدت تازه فهمیدن حرامه؟؟؟؟؟    

شاید تازه برنامشو دیده یا شاید وقت تلویزیون دیدن نداره و به اطلاعش رسوندن که یه همچین برنامه ای پخش میشه.... 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اتفاقا منم همین فکرو کردم .شاید دیگه اسپانسرش ورشکست شده  پول ندارن الکی میگن مکارم گفته

نه تو نت دیدم زده چند جا که فتوا دادن بر حرام بودنش

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
یعنی مکارم تا حالا ندیده بود این برنامه رو که بعد این همه مدت پخش حرام اعلام کرده؟ نمیدونم چی بگم

چون تازه لو رفت که هر کی میخواد شرکت کنه پله پله باید برای سوال ها هزینه کنه 

می گفتن هر هفته صدا و سیما یه میلیارد از مردم میگیره به هوای فروش سوالات و مراحل قبل شرکت در برنامه بعد آخرش شاید هفته ای 100 میلیون جایزه بده 

کاسبی خوبی بود مال صدا سیما

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

ورشکست نشده هقته ای ده میلیارد تومن درآمد داشته از فروش سوال و ققط تقریبا میانگین هفته ای 100 میلیون جایزه داده. نه میلیارد و خورده ای هر هفته سود کرده 

گفتن قماره من یک کلیپ دیدم توش گفته بود اینا هفته ای 9 میلیارد از فروش سوالا گیرشون میاد ولی جایزه ای که در یک هفته میدن شاید 80 میلیون بشه . میمونه 8 میلیارد و 920 میلیون که میزنن به جیب . بهتر که نشون نده

شاید تازه برنامشو دیده یا شاید وقت تلویزیون دیدن نداره و به اطلاعش رسوندن که یه همچین برنامه ای پخش ...

ملت عجیبي هستیم ما

کلا تلوزیونمونم داره رو با نابودي میره 

دو روز دیگه هیچي براي پخش نداریم با این وضعیت 

کلي وقت پنج ستاره شبکه 5 پخش میکرد حرام نبود یهویي این حرام و قمار شد؟؟؟

عجب

خب نمیشه همه چی رو با هم قاطی کرد پس منم امسال روزه نمیگیرم چون دلار،شده 14 تومن 😁

😂