2777
2789
عنوان

تا کی تحمل کنم؟😔

2251 بازدید | 149 پست

اول تاپیک اولمو بخونید لطفا تا بهتر متوجه بشید چی به چیه

امروز داشتم لباسایی که برای دخترم خریدم رو نگاه میکردم که مادرشوهرم در زد درو باز کردم اومد نشست منم رفتم براش میوه اوردم اب چایی هم گذاشتم نگاهش به لباسایی بود که گذاشته بودم رو مبل گفتم قشنگه نه؟واسه هستی خریدم

باز درو زدن رفتم باز کردم خواهرشوهرم بود یه جعبه هم دستش

خب دیدم مامان خونه نیس گفتم حتما اینجاست خوب هم شد میخواستم اینو بهت بدم زن داداش گرفتم بازش کردم یه پستونک خوشگل خریده بود 😍دلم ضعف رفت براش بغلش کردم تشکر کردم رفتم چایی اوردم از تو هال گفت زن داداش کمک کنم؟گفتم نه چایی ها رو گذاشتم رفت شیرینی بیارم برگشتم دیدم خواهر شوهرم هی به مامانش میده بده من 

نگاه کردم دیدم لباسی که خریدمو داره باهاش چایی رو میزو پاک میکنه نگام کرد گفت چیه؟چایی ردش میمونه رنگ میگیره

گفتم با لباس هستی؟گفت چی میگی هستی هستی هنوز دنیا نیمده اسمش گذاشتی روش از کجا معلوم اصلا زنده بمونه؟

داغ کردم گفتم بخدا اهم دامنتونو میگیره کم با شوهرم اذیتم میکنید به نوه خودتونم رحم نمی کنید بخدا این بچه جون داره چه راحت راجبش حرف میزنید بخدا پشیمون میشید

خودتونم دختر دارید فردا داغ نوه به دلتون میمونه یکیم همین حرفا رو به دختر خودتون میزنه نگاهم افتاد به خواهر شوهرم

خجالت کشیدم این بنده خدا چه تقصیری داشت؟بهش گفتم ببخشید نفهمیدم چی گفتم مادرشوهرم گفت اره خجالت بکش چقد به این دختره نفهم بگم این زن داداش برای تو نمیشه فقط بفکر توله خودشه بیا دختر نفرینت هم کرد تو ادم نمیشی؟دستشو گرفت به زور رفتن خواهر شوهرم گفت ببخشید زن داداش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مگه میشه انقد نسبت به نوه خودش به این بچه که هنوز دنیا نیمده انقد بدجنس باشه 😢

آره میشه چون تو عروسی . و اونا بچه عروس رو دوست ندارن چون مادر روی بچه بیشتر تاثیر داره تا پدر ! ولشون کن ب شوهرتهم بگو ک با لباس بچه چایی روی میز رو تمیز کردن و اینجوری گفتن.بذار شوهرت قشنگ مادر عجوزه ش رو بشناسه

اخه مگه میشه انقد نسبت به نوه خودش به این بچه که هنوز دنیا نیمده انقد بدجنس باشه 😢

واه خدا وکیلی با لباس میزو پاک کرد؟؟؟؟یعنی آدم  انقدر بیشعوووووووووووووور واااای خدای من سرم درد گرفت😤😤😤😤😤😤