2777
2789
عنوان

تا کی تحمل کنم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 149 پست
واه خدا وکیلی با لباس میزو پاک کرد؟؟؟؟یعنی آدم  انقدر بیشعوووووووووووووور واااای خدای من سرم در ...

آره 😢با همون لباسی که با ذوق من رفتم خریدم 

خیلی بیشعورن تا کی تحمل کنم 😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم نه باید به حرف خانمای اینجا رفتار کنی ،شما چندمین کاربری هستی که کاری که بقیه اینجا گفتن و انجام دادی ودودش تو چشمتون رفته ،خودتون عقل دارید دارید با تک تک حرکات و رفتارهای اطرافیانتان زندگی میکنین ،،

دخترتونم انشاءالله سلامت بدنیا میاد و خودشو باشیرین زبونیاش تو دل همه جا میکنه  

شوهرم کاملا نسبت به بچه بی تفاوته بسکه مادرش تو گوشش خوند دختر خوب نیس اینم دختر زاس 😔😔اخه چندتا د ...

ببخشید ولی شوهرت هم لنگه همون هاس... بجای اینکه ناراحت بشه این حرف رو زده؟!؟! بعدشم جنسیت بچه ب مرد بستگی داره ن ب زن.. برو بهشون بگو اگر جنسیت بچه من دختر شده واسخاطر پسر شماست نه من.چون من هیچ نقشی در تعیین جنسیت ندارم. و علم هم این رو ثابت کرده .

عزیزم شما شعور بعضیا نکن الگو زندگیت؟؟دختر تو خودت عقل داری اخه دلت میاد خواهر شوهر به این خوبی نفری ...

به خدا بدجوری گیر کردم نمیدونم چیکار کنم از مادرشوهرم گرفته تا اون دختر عفریته و شوهرم که سرده نسبت به بچمون

همش دارم دست و پا میزنم شاید اوضاعم یکم بهتر بشه ولی هی داره بدتر میشه😢خودم پشیمون شدم از حرفی که زدم

خدا خودش یه کاری کنه برام 😢

اوایل ۶ ماهگیم 😢

فداتشم بیشتر مواظب خودت باش. اعصاب خودتروهم خورد نکن.. شوهرت تا بچه. دنیا بیاد عاشقش میشه..باور کن.. الان پسر من پنج ماهشه وباایمکه شوهرم عاشق دختر بود .. اما الان بینهایت پسرمون رو دوست داره .. جوری که پسرم گریه می‌کنه شوهرم طاقت دیدن اشک هاش رو نداره.. بچه براش می‌خنده گل از گلش میشکفه..بچه کلا شیرینه و پسر و دختر...خصوصا وقتی ک نگاهت می‌کنه و می‌خنده برات... نگران اونجاش نباش.. شوهرت دوسش خواهد داشت