2777
2789
عنوان

تا کی تحمل کنم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 149 پست
الهی بگردمت..ولش کن بچت دنیا بیاد میشه عزیزدلم همه میشه همه هستی زندگیشون نگران نباش فقط توروخدا دی ...

تو تاپیک قبلیم گفتن بگو بلکه به خودش بیاد خودشم دختر داره

ولی پشیمون شدم از اون بنده خدا هیچ ضرری به من نرسیده😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تاپیک قبلیم گفتن بگو بلکه به خودش بیاد خودشم دختر داره ولی پشیمون شدم از اون بنده خدا هیچ ضرری ب ...

عزیزم شما شعور بعضیا نکن الگو زندگیت؟؟دختر تو خودت عقل داری اخه دلت میاد خواهر شوهر به این خوبی نفرین کنی؟   بعضی خانوما اینجا عقده هاشون وارد زندگی بقیه میکنن

بگو ایشالا خدا جوابش بده دیگه کار نداشته باش چجوری

شمام حرفاتو زدی به مادرشوهرت ولی خواهرشوهرت واقعا خانمه که در مقابل حرفای شما سکوت کرده.حتی به جای م ...

خیلی دختر خوبیه کمترین اذیتی به من نکرده بعد از دانشگاشم میاد پیشم تو تاپیک قبلی گفتن اینجوری بگو شاید مادرشوهرت به خودش بیاد بفهمه دختر داره خودشم پشیمون شدم😔

آره میشه چون تو عروسی . و اونا بچه عروس رو دوست ندارن چون مادر روی بچه بیشتر تاثیر داره تا پدر ! ولش ...

شوهرم کاملا نسبت به بچه بی تفاوته بسکه مادرش تو گوشش خوند دختر خوب نیس اینم دختر زاس 😔😔اخه چندتا دردو من تحمل کنم؟ 

بهش گفتم گفت حالا چی شده مگه برو یه نوشو بخر 😢

خیلی دختر خوبیه کمترین اذیتی به من نکرده بعد از دانشگاشم میاد پیشم تو تاپیک قبلی گفتن اینجوری بگو شا ...

دیگه از اینجا واسه زندگی شخصیت راهنمایی نگیر

سر فرصت از دل خواهرشوهرت درآر حرفی رو که زدی

مطمئناً میبخشتت