سلام دوستان دخترم ۴سالشه از دیروز میگه سرم میخواره منم امروز بردمش حموم ولی الان بازم سرشو میخواره منم موهاشو نگاه کردم دیدم چند چیز سفید چسبیده به موهاش و بازم سرشو میخواره منم دارم از غصه دق میکنم که نکنه شپش باشه اگه شپش باشه تو رو خدا اگه تجربه ای دارید برام بگید به خدا من تو نظافت دخترم خیلی حساسم یک روز در میان میبرنش حموم ولی نمیدونم چرا اینجوری شده بهم بگید چیکار کنم دارم دق میکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آررررره، هرچی بگی من زدم آخرش سرکه کمکم کرد و هر روز لطیفه زدن و همین شونه که گفتم الان با اینکه خیلی وقته میگذره هر هفته یه بار با همون شونه موهای بچه ها رو شونه میزنم از ترسم
هرکه خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش
ببخشید زیاد سوال میکنم یعنی شپش خودش تو سرش نیست فقط تخماش هستن یعنی تخمارو فردا تو حیاط همشو بردارم ...
نه عزیزم افتاب جیه من دخترم رو هر روز میبردم حموم کف دستم نفت میریختم ی کم به دخترم میگفتمسرش رو دولا میکرد و چشماش رو میبست و با همون نفت رو میمالیدم به سرش چن دقیقه و آب میکشیدم وبیرونم باسشوار خشک میکردم ی ۵ ۶ روزی اینکارو کردم
نه متاسفانه بعد دو سه هفته دیدم یکی دوبار گفت سرم میخاره منم فکر کردم تابستونه گرمازده میشه میبردم حمام و سدر میزدم بعد دوسه هفته خود لامصبش رو دیدم وای خیلی سختی کشیدم
هرکه خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش