سلام دوستان دخترم ۴سالشه از دیروز میگه سرم میخواره منم امروز بردمش حموم ولی الان بازم سرشو میخواره منم موهاشو نگاه کردم دیدم چند چیز سفید چسبیده به موهاش و بازم سرشو میخواره منم دارم از غصه دق میکنم که نکنه شپش باشه اگه شپش باشه تو رو خدا اگه تجربه ای دارید برام بگید به خدا من تو نظافت دخترم خیلی حساسم یک روز در میان میبرنش حموم ولی نمیدونم چرا اینجوری شده بهم بگید چیکار کنم دارم دق میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم حالتو کاملا درک میکنم شپش اصلا ربطی به نظافت نداره از کسی گرفته نگران نباش اگر اون سفیده ...
اسپری دومین منظورم درمین هست داروخانه ها دارن. شامپو لیندان و لوسیون دایمتیکون رو فوق تخصص پوست و مو برای دخترم تجویز کرد و اینکه همه اعضای خانواده هم از شامپو استفاده کنن چون احتمال مبتلا شدن هست من دخترم که گرفت موهای خودمم درگیر شده بود
منم امتحان کردم خوبه ولی در کنار بقیه روشها مخصوصا اون شونه ای که گفتم من لطیفه میزدم بعد اونو میزدم راحت جدا میشدن البته که لطیفه هم خیلی شیمیایی مراقب باش
هرکه خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش
بیچاره شدم دوهفته تمیز بود باز دوباره میدیدم شش ماه که میگم هممممه کار کردم ها ولی از بین میرفتن بعد یه هفته تشریف میاوردن چون تخم به هیچ وجه کشته نمیشه واسه همین بعد یه هفته درمیان چندتا دکتر رفتم به راحتی 600 تومن خرج کردم از انواع داروگیاهی بگیر تا شامپو، دختر من 8سالش بود از مدرسه گرفته بود😭
هرکه خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش