2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 129 پست
ببخشید زیاد سوال میکنم یعنی شپش خودش تو سرش نیست فقط تخماش هستن یعنی تخمارو فردا تو حیاط همشو بردارم ...

نه عزیزم شپش ریزه و سیاه نمیبینی وگرنه داره سرش تنها برداشتن رشکا فایده نداره حتما سرکه و روغن زیتون بزن 

هرکه خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش
ببخشید زیاد سوال میکنم یعنی شپش خودش تو سرش نیست فقط تخماش هستن یعنی تخمارو فردا تو حیاط همشو بردارم ...

عزيزم خودشو ب راحتي نميتوني ببيني و پيدا كني،خودش هست ك تخمش هست...

بعدم فكرنكن نشستي دوساعت همه رو دراوردي ديگه تمومه

از چشمت يه دونه هم جامونده باشه ازتخم درمياد و ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم حالتو کاملا درک میکنم شپش اصلا ربطی به نظافت نداره از کسی گرفته نگران نباش اگر اون سفیده ...

اسپری دومین منظورم درمین هست داروخانه ها دارن. شامپو لیندان و لوسیون دایمتیکون رو فوق تخصص پوست و مو برای دخترم تجویز کرد و اینکه همه اعضای خانواده هم از شامپو استفاده کنن چون احتمال مبتلا شدن هست من دخترم که گرفت موهای خودمم درگیر شده بود

خودشم چی شب تا صبح😲😲😲بعضی ااااا نظراتی میدن  رو خوده شامپوه دستورِ استفاده داره😒😒😒

ادم ميمونه واقعا...

پرمترين هم ك ميشه استفاده كرد براي اين سن،نوشته ١٠دقيقه!!!!!

سم خاليه 

ولي من محبور شدم بزنم

ترسيدم بمونه و تموم نشه...  

شامپو نرم کننده لطیفه؟ پس فقط با این کارتمیز شد؟

منم امتحان کردم خوبه ولی در کنار بقیه روش‌ها مخصوصا اون شونه ای که گفتم من لطیفه میزدم بعد اونو میزدم راحت جدا میشدن البته که لطیفه هم خیلی شیمیایی مراقب باش

دختر منم چهار سالش بود و دکتر فوق تخصص پوست و مو براش تجویز کرد. لوسیون دایمتیکون کاملا بی ضرر هست

لوسيون داي ليس اسم داروخانه ايشه

بله اون بي ضرره

ولي ليندان قديم تحويز ميشد...

ب مغز بچه اسيب ميزنه

الان پرمترين تجريز ميشه

٦ماه؟؟؟؟؟يا خدا چطوري اخه

بیچاره شدم دوهفته تمیز بود باز دوباره میدیدم شش ماه که میگم هممممه کار کردم ها ولی از بین میرفتن بعد یه هفته تشریف میاوردن چون تخم به هیچ وجه کشته نمیشه واسه همین بعد یه هفته درمیان چندتا دکتر رفتم به راحتی 600 تومن خرج کردم از انواع داروگیاهی بگیر تا شامپو، دختر من 8سالش بود از مدرسه گرفته بود😭