2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 129 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمی من شش‌ماهه تمام درگیر بودم، بچه شما کوچیکه اصلا و به هیچ عنوان شامپو شیمیایی نزنین مراقب باش خودت نگیری که بیچاره میشی من به سرعت خودم گرفتم اصلا نفهمیدم چطوری ربطی هم به نظافت نداره شدیدا واگیره، روغن زیتون هر روز بزن دوساعت بمونه ببرش حموم بعد حمام سرکه رو با آب رقیق کن تو آب‌پاش بریز بپاش رو موهاش و با شونه ریز چوبی شونه کن بعد نیم ساعت دوباره یه آب بکش موهاشو دوهفته تمام تکرار کن تمام عروسک‌های پلیشی رو بکن تو کیسه پلاستیکی دوهفته جمع کن هوا نرسه میمیرن هرچی میشه رو بجوشون یا اتو کن خلاصه اگه تو دوهفته اول از بین رفتن که رفتن وگرنه چندماهی موندگار و بیچاره میشی

هرکه خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش
شامپو نرم کننده لطیفه؟ پس فقط با این کارتمیز شد؟

اره واقعا فقط هرروز شونه کن اتو کن بعد مراقب باش خودت نگیری ها ببرش حموم روسری سر کن لطیفه بزن زیاد شونه کن میریزه بعد اتو کن دوباره شب پارچه سفید پهن کن شونه کن هرچی افتاد بپیچ پارچه رو بنداز دور 

گلی 11 منم

اولین قدم اینه که شامپو مخصوص شپش از داروخانه بگیری طبق دستور رو شامپو استفاده کنی

قدم دوم زدن ترکیبی از سس مایونز و یه کمی سرکه 

هر چندروز تکرارش کن تا موقعی که خودت متوجه میشی دیگه نداره چون نمیخاره دیگه

لعنت به این شپش انگار سونامی شپش اومده تو ایران

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
نه تخم گذاشته رفته دختره منم از مهد گرفته بود اونم تخم شپش بود من با نفت سر دخترم رو شستم که بعضی ها ...

ببخشید زیاد سوال میکنم یعنی شپش خودش تو سرش نیست فقط تخماش هستن یعنی تخمارو فردا تو حیاط همشو بردارم زیر آفتاب حله ؟؟؟

پس خود شپش مرده یعنی؟ 

نه خودشپشم هست منتهی دیده نمیشن پارسال پسر من تو مهد گرفته بود هرچی نگاه میکردم فقط اون سفیدامعلوم بود شپش ونمیدیدم من چون پسر بودباماشین زدم موهاشو بعد ازاینکه کچلش کردم دیدم کف سرش داره راه میره گرفتم کشتمش بعد همه ی ملافه ها پتوهاکلا همه چیوباآب داغ شستم خداروشکر برطرف شد شما هم نگران نباش توصیه ها یه دوستانوانجام بده کامل رفع میشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

https://www.digikala.com/product/dkp-476001/شانه-ضد-شپش-لیندا-نیت-مدل-تمام-استیل-پاک-کننده-

تخم-شپش

این لینک که فرستادم رو ببین شونه رو بخر یا داروخونه یا همین جا عاااالیه این شونه همه تخما راحت جدا میشن روزی چندبار با همین شونه کن

هرکه خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش
عزيزم ليندان زير ٦سال خطر تشنج داره ندونسته تحويز نكنيد

خودشم چی شب تا صبح😲😲😲بعضی ااااا نظراتی میدن 

رو خوده شامپوه دستورِ استفاده داره😒😒😒

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
نه نگاه کردم پر نبود در حد ۱۰تا بود که برداشتمش

گلم دختر من تو مدرسه گرفت منم از دخترم فقط فقط سس مایونز کمی سرکه بزن رقیق بشه بعد تما م موهاشو  سس بزن به کیسه بکش به موهاشو  چند ساعت بمونه بعدا ببر حموم  بشور با شونه زیر شونه کن بزار رشک ها بریز دو  یا سه بار کنی کاملا از بین میرن چون شامپو شمش برای بچه ضرر داره تجربه شده حتما میره بهت قول میدم نگران نباش