2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 129 پست
لوسيون داي ليس اسم داروخانه ايشه بله اون بي ضرره ولي ليندان قديم تحويز ميشد... ب مغز بچه اسيب ميز ...

اره اول پرمترین ولی اگه جواب نداد لیندان. شاید چون موهای دختر من زیاد شده بود لیندان داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لوسيون داي ليس زديد؟؟؟

آررررره، هرچی بگی من زدم آخرش سرکه کمکم کرد و هر روز لطیفه زدن و همین شونه که گفتم الان با اینکه خیلی وقته میگذره هر هفته یه بار با همون شونه موهای بچه ها رو شونه میزنم از ترسم

هرکه خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش
ببخشید زیاد سوال میکنم یعنی شپش خودش تو سرش نیست فقط تخماش هستن یعنی تخمارو فردا تو حیاط همشو بردارم ...

نه عزیزم  افتاب جیه من دخترم رو هر روز میبردم حموم کف دستم نفت میریختم ی کم به دخترم میگفتم‌سرش رو دولا میکرد و چشماش رو میبست و با همون نفت رو میمالیدم به سرش چن دقیقه و آب میکشیدم وبیرونم باسشوار خشک میکردم ی ۵  ۶ روزی اینکارو کردم

وای شما همون اول متوجه نشدید؟؟؟؟

نه متاسفانه بعد دو سه هفته دیدم یکی دوبار گفت سرم میخاره منم فکر کردم تابستونه گرمازده میشه می‌بردم حمام و سدر میزدم بعد دوسه هفته خود لامصبش رو دیدم وای خیلی سختی کشیدم 

هرکه خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش
گلم دختر من تو مدرسه گرفت منم از دخترم فقط فقط سس مایونز کمی سرکه بزن رقیق بشه بعد تما م موهاشو &nbs ...

بعد اینکه سس رو با اب بشورم موهاش روغنی میشه دیگه لازم نیست شامپو بزنم

نه متاسفانه بعد دو سه هفته دیدم یکی دوبار گفت سرم میخاره منم فکر کردم تابستونه گرمازده میشه می‌بردم ...

وای منم میترسم ولی دخترم از دیروز سرش می‌خواره که امروز بردمش حموم و الا ن نگاه کردم والان خوابید 

آررررره، هرچی بگی من زدم آخرش سرکه کمکم کرد و هر روز لطیفه زدن و همین شونه که گفتم الان با اینکه خیل ...

من ابان ماه دخترم درگير شد

شامپو لوسيون زدم و همه چي رو مرتب با اب داغ شستم و هرروز نشستم تخما رو دراوردم

البته شامپو و لوسيون رو دوسري ب فاصله ٨روز زدم

روز ٧،٨ديگه تموم شد...الحمدلله

اگر شپش باشه حرکتش رو میبینی. موهاش رو کوتاه کن. قند بردار بگیر جلو اون جیز سفید و از روی سرش جمع کن. لباس ها و نلافه ها رو بریز تو آب جوش. 

ببر دکتر حتما. ولی مطمئن شو که شپش هست یا نه. 

مدرسه ما این مشکل ایجاد شده بود. با رعایت این مسایل بود مه ریشه کن شد.