2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه لطفاکمک کنید😢

108 بازدید | 21 پست

پسرم یک سال ونیمشه دیروزازش آزمایش ادرارگرفتم برای عفونت ادراری امروزازآزمایشگاه زنگ زدن گفتن دوباره بایدتکرارکنیم چون خیلی میکروب داشته توش گفت احتمالابعدنمونه گرفتن میکروب واردشده یه باردیگه بگیربرای اطمینان....خیلی نگرانم اگه عفونت زیاد داشته باشه چی میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش عزیزم 

اول این که امیدوارم عفونت از ظرف یا بیرون وارد نمونه شده باشه و این دفعه آزمایشش خوب باشه 

دوما اگر خدای نکرده عفونت هم داشته باشه با یه دوره آنتی بیوتیک خوردن زود خوب می شه

وزنگیریش خوبه؟ یکی از علامتهای عفونت این که بچه خوب وزن نمی گیره

انشاءالله چیزی نیست اگه باشه هم با آنای بیوتیک رفع میشه نگران نباشید

آنتی بیوتیک همون آموکسی سیلین میشه آخه یه هفته بیشتره دارم بهش میدم سرماخورده بخاطرگلوش دکترداده اگه اینه چراباخوردنش برطرف نشده....

باکیسه ادرار

خب میکروبم بخاطر همون بوده قشنگ بشورش بعد بچسبون وقتیم جدا کردی دستت نخوره بهش جمعش کن بزار تو ظرفش همون موقعم ببر برای ازمایش اگه منتونستی تا نیم ساعت برسونی بزار تو یخچال وگرنه میکروب میگیره

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔

احتمالا خوب نشستیش و ازش نمونه دادی.

با صابون و آب قشنگ بشورش بعد کیسه رو بزن

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖