2777
2789
عنوان

تخم مرغو زد تو سرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 118729 بازدید | 952 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله باید زن درست کنه  باید ی قانونی تو خونه باشه  اگه نه ک سنگ رو سنگ بند نمیشه مرد ی و ...

وااااا یعنی چه 

زنی ک‌بیرون کار میکنه چه گناهی کرده 

زن‌ و مرد باهم‌ زندگی میکنن باهم‌کار میکنن و‌پول درمیارن پس باهم هم‌ ب خونه زندگی میرسن

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
بله باید زن درست کنه  باید ی قانونی تو خونه باشه  اگه نه ک سنگ رو سنگ بند نمیشه مرد ی و ...

فتم یکی از تاپیکات رو خوندم تو که همش در حال کتک کاری با شوهرتی پس لطفااا واسه کسی نسخه نپیچ

خودت اوضاعت رو به راه نیس

خدایا راهی نمیبینم😭کمکم کن
2803
2804

ایش😷😑😶😰

به (جواب بده) میگه بجواب؟!!!!😐😐😂😂

وال دهه هشتادیا هم انقد لووووس حرف نمیزنن ببخشید نمیحرفن!!😂

بعدشم ب چ حقی میخواد زنگ بزنه خونه بابات دری وری بگخ؟!!😠چرا انقد رو میدین بهشون؟؟

ای بابا...! 

خانوم جلسه ایه عزیز درمورد خلبانی و پرفسوری توضیح نمیدییییین؟

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
2805

دقیقا منم شوهرم هرچه میگه نمیرم سرکار . چون آخرش همینطور بی احترامی میکنن و آدم زورش میگیره

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

یاد مامان مامانبزرگم افتادم. 

چه دلایلی. 

پس شما ارایشگاه و پیش مرد برو. 

دکتر زنان و ماما رو پیش مرد برو 

بچتو فقط به معلم مرد بسپار 

لباس زیر و وسایل شخصی و از اقایون بگیر 

و.... 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
2801