2777
2789
عنوان

تخم مرغو زد تو سرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 118729 بازدید | 952 پست
میگفتی زنگ بزن ببینم چه گهی میخوای بخوری اینا هم از ضعف ادم سواستفاده میکنن نباید ضعف نشونشون بدی فک ...

چرا اتفاقا زنگ نزد ولی اس داد مرتیکه😐بابامم فهمید ولی خیلی مردی کرد ناجور دعوام نکرد البته این قضیه مال مجردیمه الان مزدوج با یکی دیگم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
بله باید زن درست کنه  باید ی قانونی تو خونه باشه  اگه نه ک سنگ رو سنگ بند نمیشه مرد ی و ...

آخ چقد به دل نشست حرفت.خیلی قشنگ حرف دل منو زدی.مرسی.هزار تا لایک

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  

عزیزم مشکل بزرگی نبوده تو میتونستی خودتو کنترل کنی بعدا شب که پیش هم نشستین یه اعتراض با لحن شیرین بکنی ما خودمونم یکی رومون عصبانی شه و غرغر کنه ممکنه یه عکس العملی نشون بدیم اونم که بعدش پشیمون شده زیاد بزرگس نکن ولی دفعه بعدم اینجوری رفتار نکن

2804
2805
بله باید زن درست کنه  باید ی قانونی تو خونه باشه  اگه نه ک سنگ رو سنگ بند نمیشه مرد ی و ...

با احترام فقط با قسمت قانونش موافقم که ربطی به درست کردن تخم مرغ نداشت😊

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

دوره ی این حرفها خیلی وقته گذشته 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
2801