2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو بهت نداد با پریودی بعدی رفع میشه اگه هنوز خونریزی داری قطع نشده طناب بزن پیاده روی کن دمنوش زعفرون بخور میفته

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

عزیزم داروی گیاهی زمان زیاد طول میکشه برای من قرص نوشت تو بیمارستان اورژانس رفته بود خیلی سخته بقایا بمونه چون خونریزی و درد قطع نمیشه باید بری دکتر بهت قرص بده 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

دکتر به من قرص پروژسترون داد و گفت طناب بزنم و از پله بالا برم بقایا8 سانت بود که افتاد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بچها بچه تو شش هفته جون داره بچه نمیخام اخه 

عزیزم الان دیگه موقع خواستن نخواستنش نیست اگه مشکلت خیلی حاد نیست نگرش دار گناه داره

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...