2777
2789
عنوان

بقایای سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 40 پست
عزیزم الان دیگه موقع خواستن نخواستنش نیست اگه مشکلت خیلی حاد نیست نگرش دار گناه داره

با همسرم خوب نیستیم اینم ناخواستس هم از عذاب خدا میترسم هم اصلاامادگیش ندارم تو هفته پنج رفتم سونو گفت عحیبه شکلش امکان داره سقط شه اما شنبه رفتم گفت خوبه البته قلبش درس نمیزد‌گفت چندهفته دیگه باز بیا حالا دارو دوا بخورم راحت میفته نمیخامم همسرموبقیه بفهمن خودم کاری کردم چیکارکنم راهنمایم کنید لطفا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جنین خوشگلم قلبش نمیزد و گفتن امکان بارداری پوچ هست و سقط شد بعد هشت هفته

چجور فهمیدن پوچه عزیزم وعلاعمت چی بود بار اول ب من توپنج ماه همین گفتن اما یه هفته بعدش گفتن خوبه اما من نمیخام الان اصلاشرایطم مساعد نیس امکان داره برامنم بگن مشکل داره سقط میشه من اصلا لک بینی ندارم

با همسرم خوب نیستیم اینم ناخواستس هم از عذاب خدا میترسم هم اصلاامادگیش ندارم تو هفته پنج رفتم سونو گ ...

بزار خودش بیفته یا مطمئن باشی مشکل داره بعد بنداز اینجوری عذاب وجدانش سالها اذیتت میکنه یا خدارو چه دیدی میبینی رابطت با شوهرت خوب شد بچه ای دیگه نداری؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
بزار خودش بیفته یا مطمئن باشی مشکل داره بعد بنداز اینجوری عذاب وجدانش سالها اذیتت میکنه یا خدارو چه ...

نه تازه ازدواج کردم امروز یه لیوان زعفرون دم مردم تما هیچی نشد 

نه عزیزم بار دوم رفتم تو شش هفته گفت خوبه

من لکه های قهوه ای رنگ میدیدم ببشتر شد و رفتم سونو ک گفتن قلبش نمیزنه تشکیل نشده امکان باذداری پوچ هست علاعم خاصی نداشتم حالمم خوب بود تا دوروز قبل اون اتفاق لعنتی ک رویاهامو ازم گرفت

نه تازه ازدواج کردم امروز یه لیوان زعفرون دم مردم تما هیچی نشد  نه عزیزم بار دوم رفتم تو شش هف ...

مشکلت با همسرت چیه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من لکه های قهوه ای رنگ میدیدم ببشتر شد و رفتم سونو ک گفتن قلبش نمیزنه تشکیل نشده امکان باذداری پوچ ه ...

نگران نباش عزیرم ان شاالله بچه بعدیت

از کی لکه میدی من شش هفتس ندیدم تاالان امگانش هس پوچ باشه

باهم خوب نیسیم بد دله اذیتم میکنه ازیطرفم اصلا الان امادگیش ندارم واقعا بیکاره همسرم موندم چ غلطی بک ...

بدون هیچ مردی کامل نیست هیچ زندگی فوق العاده نیست ولی بچه خیلی تغییر تو زندگی ایجاد میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40