اره اما واقعاالان موقیت ندارم کاش خدا خودس یکارمیکرد بیغته خودش میترسمم خودم کاری کنم بعد عقوبتش بد ...
امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد بسپار به خدا خودش اگه صلاح بدونه برات نگه میداره نخوادم میگیره من 6 ساله منتظرم بچه ام با ای وی اف و کلی هزینه و سختی باردار شدم تو هفت ماهگی ازم گرفت
فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
سلام ان شاالله مشکل همگیتون حل میشه من دو ماهه تو اقدامم ماه اول که هیچی نشد این ماه هم سه روز قبل موعد بی بی زدم منفی شد البته اینم بگم پریودم خیلی نامنظمه قبلا کیست داشتم رفتم سونو و دکتر گف خوب شدی و نیازی به دارو نداری به نظرتون چیکار کنم گرمیجاتم زیاد میخورم قبل اقدام تنبلی هم ندارم؟؟؟؟؟
من لکه های قهوه ای رنگ میدیدم ببشتر شد و رفتم سونو ک گفتن قلبش نمیزنه تشکیل نشده امکان باذداری پوچ ه ...
حتما برو دکتر ببین دلیلش چیه
دوست منم همین علائم داشت بعد هم بچه اش سقط شد بعد که رفت دکتر بهش گفت به خاطر مشکل تیروئیدش بوده
خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق، عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی داردبا خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان