2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه گزینه ی اپارتمان ۱۵۰ متری شیییییییییک فول امکانات ک دوماه دیگ تحویل میدن همه چی عالیه کامل پسندیدیم

امو گزینه دوم

یه خونه حدودا ۵ سال پیش ساخته شده مرکز شهره و جای خیلی خوبی نیست....اما هم ۱۵۰ متر خونه است هم یک مغازه تجاری و حدود ۲۰۰ متر حیاط داخل خونه رو ندیدم خودم هنوز اما همسرم میگه مرتب و خوبه

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
یه گزینه ی اپارتمان ۱۵۰ متری شیییییییییک فول امکانات ک دوماه دیگ تحویل میدن همه چی عالیه کامل پسندید ...

عزیزم قطعا حیاط از آپارتمان ارزش بیشتری داره، چون هم مستقل هستی هم نگران افزایش عمر بنا نیستی، خودت هم میتونی کم کم بهش برسی و شیک دربیاریش، البته اینکه کلا کسی عاشق حیاط باشه یا آپارتمان، یک مساله سلیقه ایه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
عزیزم قطعا حیاط از آپارتمان ارزش بیشتری داره، چون هم مستقل هستی هم نگران افزایش عمر بنا نیستی، خودت ...

این خونه طبقه دومه و حیاط و مغازه تجاری پایین یجوری جداس حالا خودم ندیدم ولی میگن خوبه...

خونه الانم حیاط داره و متنفرمممم از حیاط و تین گزینه بود و نبودش مهم نیست

میخام بدونم شما درشرایط من ی اپارتمان شیک نوساز و باکلاس و ترجیح میدین یا ی جا ک منبع درامد هم داشته باشه...

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
تقریبا وسط شهر و جای خوبیه خودمم دلم با اولیه اما شوهرم دومی موندیم واقعا

چون میگی جای خوبی نیس میگم اولی نه. جاش خوب نباشه مغازه هم هرچی بریزی فایده نداره. ولی وسط شهر ک باشه حداقل خودت راحتی ی دقه میای پایین خونه همه چی هست... سهر کوچیک هستین دیگ احتمالا؟ من بودم همون اولی رو میگررفتم چون امروز جوونی بچه داری دو تا کلاس و باشگاه میخوای بفرستی راه ک دور باشه همه اینا ب چشت میاد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
یه گزینه ی اپارتمان ۱۵۰ متری شیییییییییک فول امکانات ک دوماه دیگ تحویل میدن همه چی عالیه کامل پسندید ...

قطعا گزینه 2.داخل خونه رو ب مرور مبتونی  ترمیم کنی...خونه اپارتمانی نمیشه دیگ روش خونه ساخت.ولی خونه دوم خیلی بهتره.

این خونه طبقه دومه و حیاط و مغازه تجاری پایین یجوری جداس حالا خودم ندیدم ولی میگن خوبه... خونه الان ...

بستگی به شرایط مالی و درآمدتون داره ولی در کل شوهرم همیشه میگه داشتن یک مغازه، حتی کوچیک، یک سرمایه خوب واسه زندگی آدمه، حالا شما برو خونه رو ببین اصلا شاید واقعا از نقشه ش خوشت نیاد

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌