2777
2789
میشه دلایل تو توصیح بدی؟جایی ک زندگی قراره بکنم رو درنطر نگیرم یعنی؟

اولا اینکه جاش اونطوری که‌میگی خیلی بدم نیست ولی چون داری با اپارتمانه مقایسه میکنی یکم‌بنظرت پایینه

دوما خونه مستقله و محدود نیستی برای مهم‌ونی و دور همی و سر و صدا که تو اپارتمان فوق العاده محدودی

سوما حیاط با هزار تا کاربرد در اختیارته

چهارما مغازه تجاری داره خونه و این یک پوئن مثبته و یک درامد از خونه است 

پنجما اینکه این خونه اینده داره و سالها بعد میتونید بسازینش و براتون یک سکوی پرتاب باشه و خیلی زیاد جای رشد داره ولی اپارتمان در نهایت یک سقف رشد داره و اینده ی چشمگیری در انتظارش نیست 

این خونه در اینده خیلی میتونه باعث ‌پیشرفتتون بشه الانم که دیگه همه با وام یه ماشین زیر‌ پاشونه شهر شما هم که میگی کوچیکه سرو تهش هرجا بخوای بری با ماشین خودتون یا تاکسی سریع میرسی

حالا مگه باشگاه و استخر زیره‌ خونه ادم باشه

البته نظرات باهم متفاوته من چون خودم همیشه تصمیماتم بر اساس اینده است اگه بودم اینو انتخاب میکردم

ولی به هرحال هر کدومو خریدی مبارکتون باشه انشاالله

خدایا شکرت بخاطر همه چیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضمنا ادم با فرهنگ و بی فرهنگ هم همه جا دیده میشه 

ولی در اپارتمان باید خودتو اماده کنی برای رفتارها و‌فرهنگ های مختلف که ممکنه بعضیاشون  واقعا رو مخت باشن ولی مجبوری تحمل کنی 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
اولا اینکه جاش اونطوری که‌میگی خیلی بدم نیست ولی چون داری با اپارتمانه مقایسه میکنی یکم‌بنظرت پایینه ...

خیلی قشنگ توصیح دادی عزیزم ممنون

دقیقا جاش بد نیس اما نسبت ب خونه اولی و خونه ای ک الان زندگی میکنم دارم مقایسه میکنم ....اره اینده داره میشه تجاری رو بیشتر کرد میشه خونه ساخت بالاش و همه اینا....

بازم ممنونم

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔