2777
2789
اولی بنظرم منطقه هم مهمه وقتی محیط خوب و شیک باشه حس خوب ب ادم میده

دقیقا 

شوهرم میگه با همین پول دومی بهریم هم خونه داریم هم ی معازه ک میدیم اجاره بعد یکی دوسال باز میریم جای دیگه

ولی من عاشق اولی شدم ...نمیدونم کدوم بهتره موندم

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
دقیقا  شوهرم میگه با همین پول دومی بهریم هم خونه داریم هم ی معازه ک میدیم اجاره بعد یکی دوسال ...

من خودم از خونه حیاط دار میترسم و اپارتمان ترجیح میدم

ولی ایشالا هرچی خوبه براتون رقم بخوره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون میگی جای خوبی نیس میگم اولی نه. جاش خوب نباشه مغازه هم هرچی بریزی فایده نداره. ولی وسط شهر ک باش ...

اره شهرمون کوچیکه...دقیقا خونه اول کنارش استخره طبقه پایینش باشگاه زنانه خیلی خوبیه و رو به روش فروشگاه کوروش همه جور امکانات

شوهرم میگ دومی چون بدیم اجاره معازه رو و خونه هم داریم نمیرونم چطور متقاعدش کنم 

قطعا گزینه 2.داخل خونه رو ب مرور مبتونی  ترمیم کنی...خونه اپارتمانی نمیشه دیگ روش خونه ساخت.ولی ...

جتش چی؟

ی منطقه مرکز سهره و خیلی خیابون خوبی نیست

اخه الانم چند ساله دارم جای خوبی زندگی میکنم دوست ندارم از منطقه خوب شهر برم 

این بنظرتون غلطه یا درست؟

بستگی به شرایط مالی و درآمدتون داره ولی در کل شوهرم همیشه میگه داشتن یک مغازه، حتی کوچیک، یک سرمایه ...

حرف شوهر منم همینه...خونه تا دوسه روز دیگ نمتونم ببینم الان باید همه فکرامو بکنم تا وقتی دیدم داخل خونه رو سریع تصمیم بگیرم و بریم برای قرارداد

اره شهرمون کوچیکه...دقیقا خونه اول کنارش استخره طبقه پایینش باشگاه زنانه خیلی خوبیه و رو به روش فروش ...

چقد عاخه اجاره میره ماهی 200 با 5_10 تومن رهن بیشتر میره؟ بگو  اولی پیشرفتش بیشتره. تو امروز کیفیت زتدگیت باید استفاده کنی. اخه ماهی 200_300 ب کجای زندگی کمک مبکنه. همونقد پول بنزین و تاکسی نمیدی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من خودم از خونه حیاط دار میترسم و اپارتمان ترجیح میدم ولی ایشالا هرچی خوبه براتون رقم بخوره

منم دوست ندارم حیاط دار انا این نثل اینکه جداس حیاطش 

مرسی 😚

من بميرمم از بالا شهر پا نميشم

چون هم بالاشهر قيمتش راحت ميره بالا

هم هميشه حس خوبي دارم،امنيتش،امكاناتش،مهمتر از همه و همه "فرهنگش"

بازم بستگي داره ب خودتون

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
من بميرمم از بالا شهر پا نميشم چون هم بالاشهر قيمتش راحت ميره بالا هم هميشه حس خوبي دارم،امنيتش،ام ...

منم همینو مد نظر دارم اما ب چیزای دیگم باید فکر کنم