god_be مدیر استارتر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 عنوان كسى گات ديده؟ 569 بازدید | 57 پست نميدونم چرا تو اين فيلم انقدر خنگم، اگه دوستام نباشن نميتونم بفهمم چى ميشهچرا آخراى فصل سه ملكه لنيستر ميخواد با سم پسره كوچيكشو بكشه؟پ.ن: چقدر جفرى چندشه خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️ 1398/02/03 | 01:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سهازیبا عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 3500 جفری 😷😷 بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.
anastasia_a عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 8510 واسه اینکه ب دست دشمنا کشته نشه 🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد 😍💑
پریسا_نا عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 8264 اوه ه ه من 5سال پیش دیدم اون فصلو یادم نی اصلا. لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ. هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
god_be مدیر استارتر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 جفری 😷😷 يعنى فقط دارم تند تند پشت هم ميبينم كه ببينم چه بلايى سر جفرى احمق جوگير عقده اى ميادبا اون دندوناش خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
تارا36 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 1822 واسه اینکه ب دست دشمنا کشته نشه ها شما گفتی یادماومد😅😅😅اسی چون جنگو باخته بودناگه دست دشمن میوفتاد خودشو تجاوزمیکردن پسرشو شکنجه و مرگ ...اخر باباش اومد کمکشونکاش نمیومد 😁
travel___ عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 3383 خواهر ما فصل هشتیم یادم نمیاد کدوم قسمت رو میگی میخوای اسپویل کنم برات مزه فیلم بپره 😂 آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
god_be مدیر استارتر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 اوه ه ه من 5سال پیش دیدم اون فصلو یادم نی اصلا. آره من تازه شروع كردم تو سه روز رسيدم فصل ٤ميخوام سريع ببينم بزسم فصل ٨ كه جديده خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
god_be مدیر استارتر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 ها شما گفتی یادماومد😅😅😅 اسی چون جنگو باخته بودن اگه دست دشمن میوفتاد خودشو تجاوزمیکردن پسرشو ... آره همين الان باباش اومد گفت ما جنگو برديم خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
god_be مدیر استارتر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 خواهر ما فصل هشتیم یادم نمیاد کدوم قسمت رو میگی میخوای اسپویل کنم برات مزه فیلم بپره 😂 من روزى ١٠ قسمت ميبينم زودتر برسم فصل ٨اول فكر ميكردم خيلى فيلم مسخره ايه الان معتادش شدم خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
god_be مدیر استارتر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 نه ندیدم. واکینگ دد میبینم😅 اونم ديدم مناين قشنگتره خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
god_be مدیر استارتر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 واسه اینکه ب دست دشمنا کشته نشه مرسييييى خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️