2777
2789
عنوان

كسى گات ديده؟

569 بازدید | 57 پست

نميدونم چرا تو اين فيلم انقدر خنگم، اگه دوستام نباشن نميتونم بفهمم چى ميشه

چرا آخراى فصل سه ملكه لنيستر ميخواد با سم پسره كوچيكشو بكشه؟

پ.ن: چقدر جفرى چندشه

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جفری 😷😷

يعنى فقط دارم تند تند پشت هم ميبينم كه ببينم چه بلايى سر جفرى احمق جوگير عقده اى مياد

با اون دندوناش

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
واسه اینکه ب دست دشمنا کشته نشه

ها شما گفتی یادم‌اومد😅😅😅

اسی چون‌ جنگو باخته بودن

اگه دست دشمن میوفتاد خودشو تجاوز‌میکردن پسرشو شکنجه و مرگ ...

اخر باباش اومد کمکشون

کاش نمیومد 😁

خواهر ما فصل هشتیم یادم نمیاد کدوم قسمت رو میگی 

میخوای اسپویل کنم برات مزه فیلم بپره 😂

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
اوه ه ه من 5سال پیش دیدم اون فصلو یادم نی اصلا.

آره من تازه شروع كردم تو سه روز رسيدم فصل ٤

ميخوام سريع ببينم بزسم فصل ٨ كه جديده

ها شما گفتی یادم‌اومد😅😅😅 اسی چون‌ جنگو باخته بودن اگه دست دشمن میوفتاد خودشو تجاوز‌میکردن پسرشو ...

آره همين الان باباش اومد گفت ما جنگو برديم

خواهر ما فصل هشتیم یادم نمیاد کدوم قسمت رو میگی  میخوای اسپویل کنم برات مزه فیلم بپره 😂

من روزى ١٠ قسمت ميبينم زودتر برسم فصل ٨

اول فكر ميكردم خيلى فيلم مسخره ايه الان معتادش شدم

نه ندیدم. واکینگ دد میبینم😅

اونم ديدم من

اين قشنگتره

واسه اینکه ب دست دشمنا کشته نشه

مرسييييى