2777
2789
عنوان

كسى گات ديده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 57 پست

استارتر قشنگ مشخصه دقیق نگاه نمیکنی 😐

به گات توهین‌‌نکن😅

من هر‌قسمتش دو ساعت طول‌‌میکشید!! میزدم عقب که دقیق بفهمم چی‌به چیه!!

سریال پیکی بلایندرز هم عااااالیه

فعلا ۴ فصل اومده

راسته ميگن فصل آخرشه؟؟؟ بيكارم ديگه و اينكه خيلى اعصابم اين روزا خرابه اينجورى يكم آروم ميشم ماهى ...

آره فصل 8آخرین فصلشه.

منم وقتی اعصابم داغونه سریال دان میکنم میبینم.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره فصل آخره اما ازشون بعید نیست یه قسمت دیگه براش بگذارن چون کلا کارشون غافلگیریه

ميگن يكى از اعضاى فيلم آخرشو به همسرش گفته اونم باهاش قهر كرده كه چرا اينجورى تموم شد

ميترسم آخرش دنريس يا حرومزاده بميرن :|

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
شماچه حوصله فیلم دارین... مثل خواهرشوهرم😮

خب سرگرمیه دیگه کل روز مشغولیم و کار داریم یه چهل دقیقه برا خودمون باشیم و لذت ببریم

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
من عاشق فيلماى على تخيليم مخصوصا فيلماى نجومى يه سريال بود قسمت قبليش مال ١٠ سال پيش بود قسمت جديد ...

آره این سریال مال خیلی جلوتره. که از تو یه سفینه 100 تا جوان رو مبفرستن زمین. ببینن زمین جای خوبی برای زندگی هست یا نه هنوز. 

استارتر قشنگ مشخصه دقیق نگاه نمیکنی 😐 به گات توهین‌‌نکن😅 من هر‌قسمتش دو ساعت طول‌‌میکشید!! میزدم ...

من نميزنم عقب چون دوستام ديدن چيزى كه نميفهمم از اونا ميپرسم 🤣

گات فوق العادست كى جرعت داره توهين كنه 😘

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
همه میگن برگینگ بد قشنگه من ندیدم. واقعا قشنگه کسی دیده؟اسمش رو نمیدونم درست نوشتم یا نه

مزخرفترین سریالی که دیدم، اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم خیلی حوصله سر بره

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
ميگن يكى از اعضاى فيلم آخرشو به همسرش گفته اونم باهاش قهر كرده كه چرا اينجورى تموم شد ميترسم آخرش د ...

جان رو نکشن دیگه خیلی ظلمه

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

بچه هايى كه گات ميبينن اين لينكو ببينين خيلى جالبه 😂😂😂

https://www.instagram.com/p/BwckA0gp8xp/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=114voqq7nldus

آره این سریال مال خیلی جلوتره. که از تو یه سفینه 100 تا جوان رو مبفرستن زمین. ببینن زمین جای خوبی بر ...

اسمش چیه ؟

نت مفت داري اين همرووو دانلود ميكني

نميدونم والا چرا نت تموم نميشه من روزى حداقل ٤-٥ ساعت كم كم فيلم دان ميكنم ديگه مامانم ميدونه خودش بسته واى فاى ميخره نميدونم چند گيگ ميخره

جان رو نکشن دیگه خیلی ظلمه

انقدر صداش زدن حرومزاده يادم رفته بود اسمش جان اسنو بود 😐😂