2777
2789
عنوان

كسى گات ديده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 57 پست
من روزى ١٠ قسمت ميبينم زودتر برسم فصل ٨ اول فكر ميكردم خيلى فيلم مسخره ايه الان معتادش شدم

همه همینجوری معتاد شدیم باورت میشه من سر این فیلم دوتا بچه زاییدم 😂

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
سریال 100 هم قشنگه

ژانرش چيه؟؟

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه همینجوری معتاد شدیم باورت میشه من سر این فیلم دوتا بچه زاییدم 😂

سر يه قسمتش مامانم بالاسرم بود قسمت ٤٠ دقيقه ايش شد ١٠ دقيقه

بس كه زدم جلو 😂😂😂

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
همه میگن برگینگ بد قشنگه من ندیدم. واقعا قشنگه کسی دیده؟اسمش رو نمیدونم درست نوشتم یا نه

آره كسى اگه ديده يه ابستركت به ما هم بده ببينيم داستانش چيه

آره من تازه شروع كردم تو سه روز رسيدم فصل ٤ ميخوام سريع ببينم بزسم فصل ٨ كه جديده

یا خداااا به چشات رحم کن.

ولی حال میکنیا ،ما از این هفته به اون هفته منتظر   

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
درام. علمی. 

من عاشق فيلماى على تخيليم

مخصوصا فيلماى نجومى

يه سريال بود قسمت قبليش مال ١٠ سال پيش بود قسمت جديدش مال ٢٠١٨ كه يه خانواده ميخواستن برن يه سياره جديد براى زندگى اونو ديدى؟ اسمش يادم نمياد

ولى اونم قشنگه

یا خداااا به چشات رحم کن. ولی حال میکنیا ،ما از این هفته به اون هفته منتظر    

راسته ميگن فصل آخرشه؟؟؟

بيكارم ديگه و اينكه خيلى اعصابم اين روزا خرابه اينجورى يكم آروم ميشم

ماهى يه سريال ميبينم

سر يه قسمتش مامانم بالاسرم بود قسمت ٤٠ دقيقه ايش شد ١٠ دقيقه بس كه زدم جلو 😂😂😂

خخخ آره بابا من با شوهرمم که میبینم وسط این مسائلش رومون رو میگردونیم یا مشغول میکنیم خودمون رو

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
شماچه حوصله فیلم دارین... مثل خواهرشوهرم😮

من عاشق فيلمم تو خونه نان استاپ فيلم ميبينم

راسته ميگن فصل آخرشه؟؟؟ بيكارم ديگه و اينكه خيلى اعصابم اين روزا خرابه اينجورى يكم آروم ميشم ماهى ...

آره فصل آخره اما ازشون بعید نیست یه قسمت دیگه براش بگذارن چون کلا کارشون غافلگیریه

خخخ آره بابا من با شوهرمم که میبینم وسط این مسائلش رومون رو میگردونیم یا مشغول میکنیم خودمون رو

خخخخ آدم خجالت ميكشه

مخصوصا تا وقتى كال دروگو زنده بود 😂😂😂😂

واى كه من چقدر عاشقشم

حالا فيلم جديد بازى كرده آكوا من

اگه نديدى دان كن كه فوق العادست