2777
2789
عنوان

ازرویای مجردی تاواقعیت زندگی متاهلی....

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 73 پست

من خودم به شخصه فکرمیکنم مااگه فقط بخوایم به معیارهایی که فقط وصرفا برای خودمون مهمه پایبندبمونیم وطبق اوناانتخاب کنیم ازدواج موفقتری خواهیم داشت!!! یعنی واقعا به چیزیکه برای خودمون مهمه توجه کنیم...اماگاهامیبینم درانتخابهای مانظردوست وخونواده...عرف جامعه و....دخیل هستن که گاهی میدونیم چی میخوایم ها امابخاطرخوشایندخونواده وجامعه وامثال این دست میکشیم ازانتخاب موردعلاقمون....چون بی توجهی به الوییت هاهمیشه به شکل یه حسرت ازاردهنده بعدازدواج خودشونشون میده!!!!!پس تاجاییکه ممکنه طبق الوویتهاانتخاب کنیم ...

من دیدم هر قدر زن سفید و خوشگل شوهراشون بیشتر خیانت میکنن اونم تازه نمیرن دنبال خوشگل تر از زنشون بل ...

دقیقاااااا کاملااااا موافقم.

میدونستی حضرت زهرا برای افراد نمیدونم یا خانوم های زشت دعای مخصوص کرده که خوشبخت بشن؟من این رو شنبدم....و باورش هم دارم.

مامانم میگه بخت برو پیش کله پخ پخ.

خخخخ ضرب المثل شهرمونه

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ک هیچ کدوم از رویاهام نرسیدم 😕 دو ماهه عقد کردم توصیم ب مجردا اینه ک تا جایی ک میتونن ازدواج ن ...

واقعا حرفت درسته منم سی سالمه و آرزوی زندگی با رفاه و عشق رو دارم ولی وقتی این خواستگار های فضایی به سراغم میان اونم نه از روی علاقه و حتی شناخت بلکه کاملا شانسی و... دنیا رو سرم خراب میشه میگم خدایا بزار بشینم سرجام

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

قبل ازدواج دنبال ایده آلی ولی وقتش برسه میفهمی باید واقعیت گرا باشی

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
دقیقاااااا کاملااااا موافقم. میدونستی حضرت زهرا برای افراد نمیدونم یا خانوم های زشت دعای مخصوص کرده ...

وای من دماغ دارم دراززز یعنی خوشبخت میشم؟

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

من خودم بعد از اشنایی با همسرم یه سری تفکرات داشتم که چون هم رو میشناختیم دور از ذهن نبود ولی خوب تو خانواده و دوستان دیدم که با یه سری عقاید خیلی خیلی ایده ال تن به ازدواج دادن و وقتی  اون انتظارات براورده نشده شدیدا سرخورده شدن بنابراین سعی کن خیالپردازی های دخترونه ات در حد معقول باشه 

و اینکه اولویت و هدفت زیبایی و پول و تحصیلات نباشه چون قیافه نهایتا تا یک سال برات مهمه بعد عادی میشه نمیگم زشت باشه نه در حدی که خودت دوستش داشته باشی حرف بقیه مهم نیست تحصیلات هم که هیچ وقت نمیتونه موفقیت رو تو رابطه زناشویی تضمین کنه و الان که دیگه همه یا مهندس اند یا دکتر و پول در حد نیاز کافیه نه اینکه اولویت رو بدی به پولدار بودن یا نبودن اما اگه بین دو فرد با اخلاق و ویزگی های مشابه شک کردی پول میتونه یکی از اپشن های بعدی مقایسه باشه اما منظور این نیست که قبول کنی با یه فرد که حتی از پس تامین مخارج عادی هم برنمیاد ازدواج کنی و یکی از مهم ترین اصل ها خانواده است خیلی مهمه که بچه ننه نباشه و خانواده بافرهنگی داشته باشه که این رو میشه از تربیت فرزنداشون متوجه شد هرچه قدر مستقل تر باشه و به رفتار اجتماعی و انسانیت پایبند تر باشه ایده ال تر برای ازدواج و نمیشه گفت خانواده دین دار تر بهتر اند 

امیدوارم موفق باشی عزیزم

واقعا حرفت درسته منم سی سالمه و آرزوی زندگی با رفاه و عشق رو دارم ولی وقتی این خواستگار های فضایی به ...

منم دقیقن مث تو بودم

ب هر کی میومد خاستگاریم جواب منفی میدادم

ازدواج کردم ک مستقل شم چون تو خونه تفاهم نداشتم با پدر و مادرم و برادرم و همش بحث و جدل پیش میومد

من خودم بعد از اشنایی با همسرم یه سری تفکرات داشتم که چون هم رو میشناختیم دور از ذهن نبود ولی خوب تو ...

گشتم نبود

من دیدم هر قدر زن سفید و خوشگل شوهراشون بیشتر خیانت میکنن اونم تازه نمیرن دنبال خوشگل تر از زنشون بل ...

من فکرمیکنم خانومایی که اززیبایی کمتری برخوردارهستن بیشترزنانگی به خرج میدن تااون حالا نازیبایی کمتربچشم بیادیادیده نشه....وصدالبته اون چیزیکه باعث جذب یه مردمیشه وتاثیرش فراترازداشتن ظاهرزیباست زنانگی هستت....خانومای زیباشایدبخاطرداشتن ظاهرزیباشون فکرمیکنن همین کافیه وغافل میشن اززن بودنشون اززنانگیشون!!!!!!!!زنای نازیبا ظرافت بیشتری بخرج میدن وبااغوش بازتری پذیرای مردشون هستن!!!!!! درواقع مبشه گفت درزمینه همسرداری انگارباهوش وذکاوت بیشترهمسرداری میکنن وهمینه که میبینم گاها که خانومه بهره زیادی اززیبابی نداره اماهمسرش بسیاردوسش داره !!!!!! زیبایی اونقدری که برای مازنامهمه انگاربرای مردازنانگی ظرافت مهربونی ازظاهرزیبا مهمتره مخصوصا درنگه داشتن مرددرروابط طولانی مدت مثه ازدواج....زنانگی کردن هیچ ارتباطی به ظاهرزیبانداره ازدیدمن....این نظرمنه البته

اخی عزیزدلم....وچقدردردناکه

حال الانم:یه هفت ب زایمانمه حسابی کمزوذلم دردمیکنه بدشوهرم ززده خانوادشوخاهراشودعوت کرده شام من باگریه کاراموکردم شام سه مدل گذاشتم ک اقاناراحت نشه نگه خانوادمو بی احترام کردی مخصوصا جالبه ک هیچی کم نذاشتم همشونم دارن میان بدشوهرم بام الکی قهرکرده بی دلیل داره کم محلم میکنه بقران داره گریم میگیره

یه دونه پسردارم من...قندوعسل دارم من