2777
2789

سلام به همگی...خونوماای گلی که متاهل هستن...چه اونایی که عقدهستن چه اونایی که سالهاس ازدواج کردن وسرخونه زندگیشونن....یه مسئله ای که ذهنموبخودش مدتهاست مشغول کرده اینه که وقتی ازدواج کردین دنیای بعدازازدواج وعقدجقدرشبیه به خیالپردازیهای ذهنتون بود؟؟؟ ایااون رویاهای دوران مجردی وتصورتون ازازدواج وتاهل به حقیقت پیوست؟؟؟ اگه فرق داشت چقدربوداین تفاوت؟؟؟؟؟؟ وتوصیه تون به مجرداچی هست؟؟؟ چه جیزایی واقعامهمه که قبلش اصلا براتون مهم نبودوچه جیزایی اصلا مهم نبود که بعددیدین خیلی مهمه؟لطفا تجربیاتتون رواگه دوست دارین بگین مامجرداستفاده کنیم....ورودبرای همه باتجربه هاازاده...به عقایدهم لطفا احترام بذاریم...سپاس فراوان

قیافه طرف مهم نیست فقط اخلاقش و داشتن یک کار خوب.خانوادش هم اخلاقشون خوب باشه و بافرهنگ باشه......همین.

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ااوووو کلا فرق داشت اصن هیچیش شبیه رویاهام ویاحتی ارزوهامم نیس.مثلاقبلافک میکردم خانوادشوهرانقدرام بدنیسن ولی...فک میکردم شوهرکنم پشتم محکم میشع بش تکیه میکنم ولی...من تنهاترازتنهاشدم

یه دونه پسردارم من...قندوعسل دارم من

من كه عقدم همش به شوهرم ميگم راست ميگن ازدواج عشقو ميكشه😂

چون ما خيلي از هم دوريم و دير به دير همو ميبينيم متاسفانه اين اصلا زندگي نيست همش دلتنگي ولي قبلنا همش پيشم بود😕البته همش همش هم نه ولي خب بيشتر بود 

الان ميگه عزيزم كار دارم و ...

ولي ميگه كنكورت تموم شه كارم ميارم اونجا بالاخره تموم ميشه اين چيزا😐😭😔

قضاوت فقط کار خداست...

متاهلی از چیزی که فکر میکردم خیلی بهتره 

توصیه ام به مجردها اینکه با فرد خوش اخلاق و پایه و همسو با خودتون پیدا کنید که از لحاظ مذهبی به هم نزدیک باشید 

کسی که توی زندگی پایه باشه با اهدافتون

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
قیافه طرف مهم نیست فقط اخلاقش و داشتن یک کار خوب.خانوادش هم اخلاقشون خوب باشه و بافرهنگ باشه......هم ...

خب متاسفانه همین قیافه درانتخاب اثرگذاره وزمانی طرف متوجه کم اهمیت بودنش میشه که رفته سرخونه زندگیش وبه  مشکلاتی جدیدبرخوردکرده....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز