2777
2789
عنوان

ازرویای مجردی تاواقعیت زندگی متاهلی....

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 73 پست
خب متاسفانه همین قیافه درانتخاب اثرگذاره وزمانی طرف متوجه کم اهمیت بودنش میشه که رفته سرخونه زندگیش ...

اصلااااا اهمیت نداره تازه هرچی زشت تر باشه بهتره چون قدر تورو بیشتر میدونه دخترا هم نمیرن سمتش مال خودته.چشمت هم نمیکنن.

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب متاسفانه همین قیافه درانتخاب اثرگذاره وزمانی طرف متوجه کم اهمیت بودنش میشه که رفته سرخونه زندگیش ...

از نظر من قیافه خیلی خیلی خیلییییییی مهمه و اینکه میگن مهم نیست صددرصد اشتباهه

اون چیزی که مهم نیست زیباییه...یعنی باید بشدت به دل شما بشینه ولی مهم نیست آپشنهای زیباییو نداشته باشه یا همه بگن رشته به هم نمیاید و از این جور چیزها

بازم هیچی...
چه تفکر عجیبی داری

خب خیلی به وفور توی اطرافیانم این قضیه رو دیدم.ک شوهراشون خوشگل بودن ب زنه خیانت کردن....زنه هم خوشگل بوده ها ولی خب....

من ک هیچ کدوم از رویاهام نرسیدم 😕

دو ماهه عقد کردم

توصیم ب مجردا اینه ک تا جایی ک میتونن ازدواج نکنن، ینی هر وقت مجبور شدن ازدواج کنن، هر وقت یکیو خیلی دوس داشتن یا یه انگیزه خیلی خیلی قوی برای ازدواج داشتن ازدواج کنن

دنیای متاهلی خیلی فاصله داره با رویاهای یه دختر چارده ساله یا حتا با رویاهای منه سی ساله هم زمین تا آسمون فرق داره

و اینکه میگن ازدواج شانسیه راست میگن، هر چقدم ک شوهرتو از قبل بشناسی آخرش موقع ازدواج یه حرکتایی ازش میبینی ک قبلش حتا تصورشم نمیکردی

خلاصه هر وقت خیلی روت فشار بود ازدواج کن و ازدواج ک کردی حواست باشه هر لحظه ممکنه اتفاقی بیفته ک از نظر تو بدترین اتفاق روی زمینه و از نظر همسرت اصلن مساله مهمی نیس، موقع ازدواج حتمن اینو در نظر بگیر ک طرفت ب هیچ عنوان عوض نمیشه

ازدواج کردن و شاد نگه داشتن رابطه صبر خیلی زیادی میخاد، من خودم میدونم یه کمی لوسم اما واقعن بعضی وقتا شوکه میشم از حرفا و حرکتای همسرم و خانوادش، اما چیزی نمیگم چون میدونم بدتر میشه

هر وقت ب این مرحله رسیدی ک میتونی این شرایطو تحمل کنی ازدواج کن و گرنه خدای نکرده بعد از دو روز از ازدواجت دل زده میشی و پایان!

اصلااااا اهمیت نداره تازه هرچی زشت تر باشه بهتره چون قدر تورو بیشتر میدونه دخترا هم نمیرن سمتش مال خ ...

آقا من از هرکی یعنی هررررر کی خوشم اومد، حتی اگه بنظرم زشت عالم بوده ولی من خوشم ازش اومده، دیدم کلی طرفدار داره😬😂

نمونش همین اریا عظیم نژاد! 

خب خیلی به وفور توی اطرافیانم این قضیه رو دیدم.ک شوهراشون خوشگل بودن ب زنه خیانت کردن....زنه هم خوشگ ...

من دیدم هر قدر زن سفید و خوشگل شوهراشون بیشتر خیانت میکنن اونم تازه نمیرن دنبال خوشگل تر از زنشون بلکه می رن دنبال زشتتر چرا نمیدونم

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
آقا من از هرکی یعنی هررررر کی خوشم اومد، حتی اگه بنظرم زشت عالم بوده ولی من خوشم ازش اومده، دیدم کلی ...

😅😅😅😅

اون یک نمونه نادره .ک طرفدار زیاد داره

آقا من از هرکی یعنی هررررر کی خوشم اومد، حتی اگه بنظرم زشت عالم بوده ولی من خوشم ازش اومده، دیدم کلی ...

اریا عشق منه  

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
حرفتون زیبابود....اماخیلیادر تشخیص همین زمان درست وانتخاب درست مشکل دارن...

انتخاب درستو میتونم کمکتون کنم اما زمانه درستو خودت باید بفهمی

زمان درست وقتیه که هم آتش عشق به شرافت بیاد یعنی برای یه دختر هنوز عاشق لباس عروس پوشیدن سیندرلا شدن نگاههای عاشقانه باشه هم بفهمی زندگی یعنی چی...و بفهمه قرار نیست ازدواج کنه که فقط هر روز بزه زیر بارون با شوهرش هر روز بتونه بگه هدف از ازدواجش چیه

از نظر من به عنوان یه دختر متاهل و امروزی سن مناسب 23تا30

عه

بازم هیچی...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز