2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره

192 بازدید | 22 پست

با یکی از عزیزترینام بحث کردم وگفتم دیگه زنگ نزن و نیا

چنددفه ناراحتش کردم ک مقصر خودش هم بود

ولی من فردا رو بدون اون نمیتونم تصور کنم😔

بی من نتوانی این خط و نشان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سنجشمو گند زدم از بس گریه کردم خوابم نمیبره😭

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

پشه😧😧نمیذاره بلالایم هوووف

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

منم الان تو همین وضعیتم حالا شب سومه😔😔😔😔😔 دلم داره میترکه براش 😔😔

کاش منم صبر اون رو داشتم و میتونستم با دوریش کنار بیام

خوشبحالتون یکی رو دارین که دوسش دارین من هیچوقت کسی نبوده دوسش داشته باشم ودوسم داشته باشه

همین که حس دوست داشتن رو تجربه میکنین خیلی خوبه حتی دعواهاشم شیرین باید باشه به نظرم

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
منم سنجشمو گند زدم از بس گریه کردم خوابم نمیبره😭

دو تا فرستادم تو میتونی👍👌

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

دو تا فرستادم تو میتونی👍👌

خوشبحالتون یکی رو دارین که دوسش دارین من هیچوقت کسی نبوده دوسش داشته باشم ودوسم داشته باشه همین که ...

حس خوبی نیس خیلی وقتا ارزو میکنم ب زمانی برگردم ک کسی برام مهم نبود

منم منتظر شوهرمم خیلی هم خابم میاد😲😩😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
خوشبحالتون یکی رو دارین که دوسش دارین من هیچوقت کسی نبوده دوسش داشته باشم ودوسم داشته باشه همین که ...

ازدواج کنی پیدا میشه اون یک نفر

منم قبل ازدواج همین حرفو میزدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …