2777
2789
عنوان

ادرس ایمیل

320 بازدید | 26 پست

چن روزه بهم پیام امنیتی میاد ک ورود به ایمیل انجام نشد رمزمو عوض کردم میخام بدونم میشه ادرسشم عوض کنم اما چون اینستام باهمین ایمیله میگم پاک نشه باز اینستا کسی بلده راهنمایی کنه

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐
نه پاک نمیشه اگه جیمیله که میشه دید غیر از گوشیه خودت جای دیگه هم بازه یا نه

میش بگی چطوری عوض کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه پاک نمیشه اگه جیمیله که میشه دید غیر از گوشیه خودت جای دیگه هم بازه یا نه

چطوری بفهمم کسی دیگه هم استفاده میکنه

میش بگی چطوری عوض کنم 

مشکلت چیه؟

ایمیلتو نمیتونی باز کنی یا فکر میکنی کسی بدون اجازه به ایمیلت دسترسی داره ویا میخوای حساب فعال رو گوشیت رو تغییر بدی؟

حالـــــــم خوش نیست😞مثل مغروری که تو جمع زیر گریه میزنه....!!!!
مشکلت چیه؟ ایمیلتو نمیتونی باز کنی یا فکر میکنی کسی بدون اجازه به ایمیلت دسترسی داره ویا میخوای حسا ...

ببین یکی داره ادرس ایمیلمو میزنه اما چون رمزشو اشتب میزنه همش بهم پیام میاد الان هم میخام بدونم کیه هم اینکه ادرسمو عوض کنم

و بعد امنیت بزن تو این صفحه نشون میده ایمیلت کجا بازه اگه غیر از گوشیه خودت جای دیگه بازه میتونی ببندی و اگه بخوای میتونی این ایمیل  رو گوشیت ببندی و یکی دیگه باز کنی

و بعد امنیت بزن تو این صفحه نشون میده ایمیلت کجا بازه اگه غیر از گوشیه خودت جای دیگه بازه میتونی ببن ...

اگ بخام ادرس جیمیلو عوض کنم اینستامم هیچی میشه یانه چجوری عوض کنم

اگ بخام ادرس جیمیلو عوض کنم اینستامم هیچی میشه یانه چجوری عوض کنم

اگه پیج اینستات رو با ایمیل باز کردی تا جایی که رمزشو فراموش نکنی مشکلی پیش نمیاد 

اگه پیج اینستات رو با ایمیل باز کردی تا جایی که رمزشو فراموش نکنی مشکلی پیش نمیاد 

رمزی ک واسه اینستامیاد یا رمز ایمیلو؟

الان تو امنیت اسم گوشی خودمه اماپایین ترش نوشته هلند و المان و ایالات متحده وژاپن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز