2777
2789

شنیدم نباید گناه کنی 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هربار گرفتم نتونستم تموم کنم

ولی کسی گرفت حاجت روا شد دیدم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

من الان خدا بخواد چله حضرت یونس هستم واسه بخت گشایم

امروز روزهشتمم هست

هر روز یه تسبیح صلوات به حضرت یونس

یه تسبیح صلوات به امام زمان

قبلش هم سوره یونس باز کردم مقداری پول داخلش گذاشتم وصخفه اول خوندم

تا جهل روز حاجتم رواشد ادامه سوره و مابقیه پول میزارم

و کمک میکنم به نیلزمندان

یه خانمی بهم گفت خیلی حاجت میده

توکل

من الان خدا بخواد چله حضرت یونس هستم واسه بخت گشایم امروز روزهشتمم هست هر روز یه تسبیح صلوات به حض ...

ای جاااان انشالله تاپیک بزنی بگی حاجت روا شدی 💙

🏃🏻‍♀️

دوست من گرفت حاجتشو گرفت..ولی من احساس میکنم سختمه شروع کنم ولی خیلی دوس دارم امتحان کنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

چطوریه.به منم میگین؟

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
ببخشید حاجتش چی بود ؟ محال بود ؟

بچه دار شدن بود عزیزم...چندین بار ای وی اف کرد نشد اخرش خدا رو شکر شد الان دوقلو بارداره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت