2777
2789
عنوان

خیانت 😩😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 97 پست
کاش و صد کاش کمی مطالعه در این زمینه داشته باشیم. اگر میفهمیدیم دشمن از فروپاشی خانواده های جمهوری ...

واقعا چرا اینطوری شده....دگ منی ک مجردم با دیدن اینحور چیزا میترسم شوهر کنم

ی چیز بدترررررررر....شوهره الان زنه رو بخشیده من ب کییییی بگم😧😧😩😩😩😞😞😞😞😞

خدا شانس بده . من اگر بودم الان تو گور هفتم دفن بودم که 😐😐

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کاش و صد کاش کمی مطالعه در این زمینه داشته باشیم. اگر میفهمیدیم دشمن از فروپاشی خانواده های جمهوری ...

چرا هر تایپیکی در انتها میرسه به دشمن و سیاست و پیغمبر و...آخه دیگه خیانتم به اینا ربط داره.چرا هی غذا رو با ماستا قاطی میکنید آخه

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
😐 تو اول بی ادبی کردی خواهر گلش😐 اخه الان ماهوراه نباشه فضای مجازی هس 

عزیز دلم واقع بین باش

تورو جان عزیزت بهم بگو چرا تو نسل پدر مادرامون انقدر کثافت کاری نبود؟ چرا همه انقدر مقید و متعهد بودن؟ چرا طلاق انقدر کم بود؟

بله فضای مجازی هم هست اما در راسش ماهواره اس. البته منظور از ماهواره قطعا اون شبکه های بی ارزشش هست وگرنه ماهواره به خودی خود بد نیست و خیلی شبکه های مفید هم داره

که البته ایرانیها کاری به مفیدهاش ندارن

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮
عزیز دلم واقع بین باش تورو جان عزیزت بهم بگو چرا تو نسل پدر مادرامون انقدر کثافت کاری نبود؟ چرا همه ...

تو نسل پدارانمون تنکنولوژی و علم و صنعت نبود اونقدر که باید. ما قرن بیست و یکیم . ببین اونموقع مرد زن دوم میگرف خیانت محسوب میشد؟

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
چرا هر تایپیکی در انتها میرسه به دشمن و سیاست و پیغمبر و...آخه دیگه خیانتم به اینا ربط داره.چرا هی غ ...

اولا قیمه ها رو میریزن تو ماستا 😂😂

ثانیا با حقیقت نگری و واقع بینی نتیجه ای جز این حاصل نخواهد شد عزیزم.

چرا هر تایپیکی در انتها میرسه به دشمن و سیاست و پیغمبر و...آخه دیگه خیانتم به اینا ربط داره.چرا هی غ ...

لایک داری هزااارتا 👏👌

عکس و اسم کاربریتو عشق است ❤❤❤❤❤❤

♥LINKIN PARK♥
اولا قیمه ها رو میریزن تو ماستا 😂😂 ثانیا با حقیقت نگری و واقع بینی نتیجه ای جز این حاصل نخواهد شد ...

قیمه هم غذا محسوب میشه دیگه خانومی😄😄😄

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
تو نسل پدارانمون تنکنولوژی و علم و صنعت نبود اونقدر که باید. ما قرن بیست و یکیم . ببین اونموقع مرد ز ...

نه مثل اینکه شما کلا رفتی یه کانال دیگه و از اصل و اساس موضوع دور شدی گلم

بیخیال واقعا دیگه انگشتم درد گرفت

اولا قیمه ها رو میریزن تو ماستا 😂😂 ثانیا با حقیقت نگری و واقع بینی نتیجه ای جز این حاصل نخواهد شد ...

آخه دیگه وادد تایپیک عمل بینی هم که میشی یکی پیدا میشه بکشونش به دشمن و دین و مذهب و...

نه مثل اینکه شما کلا رفتی یه کانال دیگه و از اصل و اساس موضوع دور شدی گلم بیخیال واقعا دیگه انگشتم ...

من تازه گرم شده بودما😁 باشه برو لالا

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
آخه دیگه وادد تایپیک عمل بینی هم که میشی یکی پیدا میشه بکشونش به دشمن و دین و مذهب و...

آدم باید میانه رو باشه

بعضیا افراطی ان

به شدت اینو قبول دارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز