2777
2789
عنوان

خیانت 😩😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 97 پست
خانوم و اقارو حین رابطه جنسی گرفته بودن مگه؟

شوهره در زده...زنه و مرده دستپاچه شدن مرده رفته پشت مبل قایم شده خنگول 😂✋..زنم الکی رفته تو حموم ک مثلا من تو حموم بودم اول میخئاسته وانمود کنه این کسی ک اومده تو خونش دزد بوده بدم مرده دیده درئ باز نمیکنه زنش کلید انداختع ...نشسته رو مبل دیده ساعتو انشگتر مردونه روی میزه ب زنش از تو حموم گفته کیو اوردی کی تو خونمه بدم زنه زدع زیر گریه لو داده...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانوم و اقارو حین رابطه جنسی گرفته بودن مگه؟

بدشم شوهرع سریع اومده بیرون درو قفل کرده  ک اومد دادو بیداد زاه انداخت ک همه شاخد یاشن...بد ی چیز دگ مثل اینکه قاضیع خیلی ادم باحالی بوده سریع حکم شلاقو داده سه تا از همسایه هامون برا شهادت رفتع بودن 

وا پ چي ميگن بايد خيلي ميبخشين رو هم باشن چند نفر عادل وبالغ وعاقلو اين چرندياتم ديده باشن تا حكم بد ...

ارع منم شنیدم...اخه میدونی قاضیه همسایه هام میگفتن خیلی ادم باحالی بوده این شوهرم خیلی بدبخت مظلومه اصلا قیافشو تو حالت عادی ببینی دلت ب خالش میسوزه تو دادگاه خیلی با گریه حرف زده و مثل اینکه فیلمم از زنه داشتن یکی از اشناهای خود مرده ک اتفاقی ابن خانومو میبینه ک تو خیابون سوار ماشین اون اقا شده فیلمو ب شوهره نشون نداده ک زندگیشئنو خراب نکنن اما وقتی این جریان شده دگ گفته

وا پ چي ميگن بايد خيلي ميبخشين رو هم باشن چند نفر عادل وبالغ وعاقلو اين چرندياتم ديده باشن تا حكم بد ...

و دقیقا همون ماشین اون روز جلوی خونشون بوده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز