2777
2789
عنوان

خیانت 😩😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 97 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز دلم واقع بین باش تورو جان عزیزت بهم بگو چرا تو نسل پدر مادرامون انقدر کثافت کاری نبود؟ چرا همه ...

عزیزم خیانت ریشه در ذات کثیف اون مرد وزن داره

شایدماهواره فقط باعث تحریکش بشه ولی نباشه هم مطمعن باش ادم کثیف دنبال هوسش میره

زمان پدرومادرامونم اتفاقامن زن ومرد هرزه زیادشنیدم ودیدم که همچنانم مشغول به کارن زنی که داغ بچه هم دید وهنوزم دنبال هرزگیشه اصلا هم هیچ دشمن خارجی باهدف خاصی نیفتاده دنبال این زنیکه ذاتش خرابه مامانشم خراب بود دوره ی مامانش که دیگه اصلا رادیوهم نبوده

پس بجایییی این حرفا کاش یه جاهای دیگه ای پست میزاشتین ومیخواستین فکری بحال وضیعت اقتصادی مردم کنن که حداقل بخاطرپول وبدبختی بنیان خانواده های جمهوری اسلامی ازهم نپاشه

عزیز دلم واقع بین باش تورو جان عزیزت بهم بگو چرا تو نسل پدر مادرامون انقدر کثافت کاری نبود؟ چرا همه ...

خوبه که یکم فیلمهای قبل از انقلابو ببینی عزیزم اون موقع کثافت کاری بیشتر از الان بوده فقط الان سخنور زیاد شده که هر چیزی میبینن میگن به خاطر ماهواره و فضای مجازیه.تا بوده همین بوده

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
لایک داری هزااارتا 👏👌 عکس و اسم کاربریتو عشق است ❤❤❤❤❤❤

فدات عزیزم واقعا هم عشق است😙😙البته اگه یکی الان با واقع نگری و حقیقت بینی به نتیجه سیاسی و دینی نرسه

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
آدم باید میانه رو باشه بعضیا افراطی ان به شدت اینو قبول دارم

والا منم در حد میانه مذهبی هستم ولی وقتی وارد تایپیک دینی میشم نظر این چنینی میدم.چون شنیدن بیخود و بی جهت فقط باعث بیزاری و دوری از عقاید مذهبی میشه البته در بین جوانانمون

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

بچه هاش بد از اینکه مادره اینکارو کردو پدره همه چیو فهمید ب باباشون گفته بودن بابا ما میدیم مامان بعضی شبا تو نیستی در خونه رو قفل میکرده از رو ما خودش میرفته پایین تو ماشین ی نفر....فک میکرده ما خوابیم...بدش ک ب مامان گفتیم این کی بوده گفته اگه ب گسی بگین میگم داییاتون گوشاتونو ببرن

میدونستم آخرش میگی شوهرش بخشیدِ. تو این نی نی سایت هر چی خیانت زن و مرد دیدم آخرش بخشش بوده. ولی واقعا اون زن دیگه چطوری تو روی شوهر و بچه هاش نگاه میکنه؟

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
میدونستم آخرش میگی شوهرش بخشیدِ. تو این نی نی سایت هر چی خیانت زن و مرد دیدم آخرش بخشش بوده. ولی واق ...

زنه ی ادم پروییه بخدا...منو مامانم داشتیم تو کوچه میرفتین یهو با زنه روب رو شدیم اصلا انگار ن انگار اتفاقی افتاده خجالتم از ما نکشید...شوهرم ب نظرم خیلی ک.خله 

زنه ی ادم پروییه بخدا...منو مامانم داشتیم تو کوچه میرفتین یهو با زنه روب رو شدیم اصلا انگار ن انگار ...

خیلی دلت ازشون پره هاااااا

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
خیلی دلت ازشون پره هاااااا

اخه میدونی زنه منو نصیحت میکرد میگف حجابتو رعایت کن...یا میگف دانشگاه رفتی با پسرا حرف نزن دوس نشو با کسی...معلومه حرصم گرفتع

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز