2777
2789
عنوان

خیانت 😩😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 97 پست
جیگرم اتیش گرف اون روز وقتی دوتا پسرشون اومدن خونه دیدن پلیس اومده و جریان چیه دوتایی اشک میریختن چج ...

چند سالشون بود ؟

یعنی زنه باید سرشو بذاره زمین بمیره آشغال 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
بفرما. همین جمله شما رسما نشان از شستشوی مغزیه گلم. جنگ نرم فکر کردی چیه؟ سلاح و توپ و تفنگ نیست ک ...

کلا مغزت به فنا رفته همانند نام کاربریت 😂😂😂😂😂😂😂

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اوه اوه یعنی چی میشه زنه گریه نکرد ؟

زنه داشت میمیرد همش ب اینو اون التماس میکرد میگف منو ببرین همین الان مهرمو میبخشم طلاقم بده فقط ابرومو جلو پدر مادرمو براذرام نبریئ

بفرما. همین جمله شما رسما نشان از شستشوی مغزیه گلم. جنگ نرم فکر کردی چیه؟ سلاح و توپ و تفنگ نیست ک ...

غربم كار و زندگيش ول كرده گير داده به كانون خانواده ما

نيست خودشون ازين مشكلا ندارن 

همه جاى دنيا هست والا

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
چند سالشون بود ؟ یعنی زنه باید سرشو بذاره زمین بمیره آشغال 

نمیدونم چن سالشه بخدا اما پسر بزرگش هم سن دادشمه باهم بازی میکردن...کلاس هفتم پسر کوچیکشم دوم دبستانه ..احتمالا 35 اینا

والا یکی از اطرافیانم از قضا بدون یک روز تماشای ماهواره و حتی نصب برنامه اینستاگرام که خودم میگم خیلی بده آقاهه خیانتکار از آب درومد اونم چه خیانتیی.خیلی نمیشه قطعی گفت فقط به دلیل وجود ماهوارست خانومی.خیلی چیزا دخیله

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
زنه داشت میمیرد همش ب اینو اون التماس میکرد میگف منو ببرین همین الان مهرمو میبخشم طلاقم بده فقط ابرو ...

حقشه فهمیدن خانوادش؟ میگفتی چادرتو سفت تر کن زیرش غلطاتو بیشتر

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

واقعا این شوهره بی. غیرتع من بودم میزدم زنمو اون یارو رو میکشتم ن اینکه بشینم بزنم تو سر خودم

دگ ز زدن 110 اومد زنه رو با مرده بردن...شوهرم فقط میزد تو سر خودش...حتی نرفت مرده رو بزنه 

بنظر من که باید زنشو میزد، نه مرد رو، زنه درو واسه مرده با میکرده، اوم مرتیکه که بزور نمی رفته خونه زنیکه . 

کلا مغزت به فنا رفته همانند نام کاربریت 😂😂😂😂😂😂😂

این جمله ات دقیقا به این معنیه که حرف حق من جوابی نداشت.

شماها رو خوب میشناسم. به محض اینکه کم میارید در مرحله اول شروع به تمسخر شخصیت و تفکر طرف مقابلتون میکنید و در مرحله بعدی دست به فحاشی هم میزنید.

این کتابو من از حفظم خواهرگلم.

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮
غربم كار و زندگيش ول كرده گير داده به كانون خانواده ما نيست خودشون ازين مشكلا ندارن  همه جاى ...

کاش و صد کاش کمی مطالعه در این زمینه داشته باشیم.

اگر میفهمیدیم دشمن از فروپاشی خانواده های جمهوری اسلامی چه نفع کلانی میبره هرگز این حرفو نمیزدیم

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮
بنظر من که باید زنشو میزد، نه مرد رو، زنه درو واسه مرده با میکرده، اوم مرتیکه که بزور نمی رفته خونه ...

اینحور ک همه میگن مردم زنو بچه دارع بوده😩😩😩😩

این جمله ات دقیقا به این معنیه که حرف حق من جوابی نداشت. شماها رو خوب میشناسم. به محض اینکه کم میار ...

😐 تو اول بی ادبی کردی خواهر گلش😐

اخه الان ماهوراه نباشه فضای مجازی هس 

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (: