2777
2789
عنوان

خیانت 😩😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 97 پست
شوهرع بیچاره البتع بگم ب نظرم بی عرضه بود وایساده بود وسط کوچه همه رو ب عنوان شاهد صدا میزد ک بیان ب ...

ن اتفاقا زرنگ بوده چون دادگاه شاهد میخواد

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

دوستم برام تعریف کرد,یکی از آشناهاشون با یه زن متاهل دوست بوده,وقتی شوهره سرکار بود میرفته پیش زنه,یه شب شوهره سر میرسه,باهم درگیر میشن,شوهره کشته میشه,الان زندانه,مرده میگه زنش کشتش,زنه هم میگه دروغ میگه کار خودشه

هیچ رویایی به پای بیداریم با ❤تو❤ نمیرسد.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دگ ز زدن 110 اومد زنه رو با مرده بردن...شوهرم فقط میزد تو سر خودش...حتی نرفت مرده رو بزنه 

اوه اوه یعنی چی میشه زنه گریه نکرد ؟

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
ی چیز بدترررررررر....شوهره الان زنه رو بخشیده من ب کییییی بگم😧😧😩😩😩😞😞😞😞😞

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 واقعاااااااااااااااااا

* با تشکر فراوان *
بگو که دروغ نمیگی😂😂 یاد خانم جلسه ای ها افتادم اخه😂

بفرما. همین جمله شما رسما نشان از شستشوی مغزیه گلم.

جنگ نرم فکر کردی چیه؟

سلاح و توپ و تفنگ نیست که.

همینه که میبینی

بی حیا شدن روز افزون زنها 

بی غیرت شدن روز افزون مردها

سست شدن بنیان خانواده ها

دقیقا چیزی که دشمن میخواد

ضمن اینکه کلمه خانم جلسه ای خیلی چیپه که یه مدته افتاده تو دهنتون.

هر خانمی بیاد حرف از این مسائل بزنه بهش میگید خانم جلسه ای!!!

اینم نشان از چیز دیگه ای در شماست که ترجیح میدم نگم

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز