2777
2789
عنوان

خیانت 😩😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 97 پست

حرارتا رفته بالا :/

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

شوهره بیچارش ی ادم ساده مظلوم از صب تا شب سر کار... اونوقت این خانوم وقتی دوتا پسرش میرفتن مدرسه و شوهرش میرفته سر کار ی اقاییو میوردع پیش خودش تا اینکه شوهرع ب زنش شک کرده ی روز از سر کار مرخصی میگیره میاد میبینع رنش تو خونه با یکیع 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهره بیچارش ی ادم ساده مظلوم از صب تا شب سر کار... اونوقت این خانوم وقتی دوتا پسرش میرفتن مدرسه و ش ...

آخیش لو رفت ؟ حال کردم 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

واسه اینکه همه دچار خود داف پنداری شدن.شما الان یه تاپیک در مورد ظاهر ادما بزن ببین چند نفر میان مدعی میشن سیندرلان واسه خودشون.مردها هم همین طورن.تا یه دست کت شلوار جدید میخرن دوتا ادم توی خیابون بهشون ذول میزنن فک میکنن الن دولن هستن و همه دارن واسشون می میرن. همه خود هات بینی هم پیدا کردن.یعنی فک میکنن خودشون اخر هاتن طرف مقابلشون ته سرده.و کفاف همو نمیدن.این میشه که میرن با یکی دیگه

کاربری قبلیم بخاطر اظهار نظر در تاپیک ۲۲ بهمن ترکید.با تشکر از نی نی سایت.
وااااای خدای من تازه خانومه از این زنای با حجاب بود کلی ادعا داشت 

😲😲کساااافده نجس

شوهرع بیچاره البتع بگم ب نظرم بی عرضه بود وایساده بود وسط کوچه همه رو ب عنوان شاهد صدا میزد ک بیان ب ...

اوه اوه خب

ماهواره عزیزم. ماهواره

اگه یکنفر انقدر سست عنصر باشه که با یه ماهواره به زندگی و همسرش خیانت کنه پس از ماهواره مچکریم ک هست و باعث میشه ما ادمای سست عنصر رو بهتر بشناسیم. حضرت محمد یک شخصی رو در بیابان دید و اون شخص گفت من هیچوقت کار خلافی انجام ندادم حضرت محمد گفت اینجا هیچ چیزی نیست ک تو بخوای باهاش کار خلافی انجام بدی نه شراب هست نه پول زیاد نه خانوم های زیاد. اگر در مقابل اینها قرار گرفتی و کاری نکردی اونوقت پاکی به معنای واقعی. اینا همش بهونس. ذات طرفه ک میلنگه🙂

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز