ببخشید من امروز یازده هفته ام که از دیروز بعد نزدیکی لک قهوه ای دیدم امروز رفتم دکتر سونو کرد گفت تو شش هفته رشد نکرده ولی هنوز علایم بارداریم هست کسی بوده اینجوری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفانه منم پارسال همینطور شدم و سقط کردم البته به من گفتن از هفته 7 یعنی وقتی قلبش تشکیل شده رشد نکرده.
امیدوارم با شرایط بهتر باردار بشی چون درکت میکنم
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
قبل از اینکه هرکاری بخوای بکنی چندتا دکتر برو و مطمئن بشو که رشد نکرده بعد هرکاری خواستی بکن. لکه قهوه ای تو بارداری برا اکثر خانما پیش میاد و یه چیز طبیعیه.
قبل از اینکه هرکاری بخوای بکنی چندتا دکتر برو و مطمئن بشو که رشد نکرده بعد هرکاری خواستی بکن. لکه قه ...
اره منم سه جا رفتم سونو تا قبول کردم
..................................
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
متاسفانه چون خودش دفع نشد کورتاژ شدم. البته اگه میدونستم کورتاژ چقدر راحت همون روزی که پذیرفتم میرفتم کورتاژ تا کمتر اذیت بشم
نه متاسفانه فقط لگه بینی جزئی داشتم. حتی تا بارداری بعدیم پرولاکتینم بالا موند که دکتر بهم دارو داد.