2789
عنوان

بارداری

155 بازدید | 20 پست

سلام خسته نباشید

ببخشید من امروز یازده هفته ام که از دیروز بعد نزدیکی لک قهوه ای دیدم امروز رفتم دکتر سونو کرد گفت تو شش هفته رشد نکرده ولی هنوز علایم بارداریم هست کسی بوده اینجوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسفانه منم پارسال همینطور شدم و سقط کردم البته به من گفتن از هفته 7 یعنی وقتی قلبش تشکیل شده رشد نکرده. 

امیدوارم با شرایط بهتر باردار بشی چون درکت میکنم

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
قبل از اینکه هرکاری بخوای بکنی چندتا دکتر برو و مطمئن بشو که رشد نکرده بعد هرکاری خواستی بکن. لکه قه ...

اره منم سه جا رفتم سونو تا قبول کردم

..................................

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
چ جور سقط کردی ؟

متاسفانه چون خودش دفع نشد کورتاژ شدم. البته اگه میدونستم کورتاژ چقدر راحت همون روزی که پذیرفتم میرفتم کورتاژ تا کمتر اذیت بشم

حالا پنج روز دیگه میرم سونو 

دعا میکنم بهترین برات رقم بخوره

تو اون مدت که رشد نداشت علایمت رفته بود 

نه متاسفانه فقط لگه بینی جزئی داشتم. حتی تا بارداری بعدیم پرولاکتینم بالا موند که دکتر بهم دارو داد. 

نه متاسفانه فقط لگه بینی جزئی داشتم. حتی تا بارداری بعدیم پرولاکتینم بالا موند که دکتر بهم دارو داد. ...

منم این مدت سینه هام درد ناک حتی شکمم نسبت به قبل بزرگتر شده