2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 20 پست
بعد چند وقت باردار شدی ؟

8 ماه بعد خدا رو شکر مجددا باردار شدم و خوب پیش رفته هر چند نگرانی هاش هست. اما فهمیدم حتما حتما حکمتی داتشه که خدا اون نی نی رو ازم گرفت. 

خیلیییییییییی زجر کشیدم.

تا اینکه خواب دیدم توی حرم امام رضام و یه دختر منو مامان صدا میزنه. مامانش ور گم کرده بود ، بردم قسمت گمشده ها، دلم برای بچه کباب بود . خادم وقتی دختر کوچولو رو ازم گرفت بهم گفت تو یه پسر داری و این هم مامانش پیدا میشه یا میره یه جای خوب ........

امیداورم که سقطتت تایید نشه و نی نی سالم باشه اما اگه تایید شد محکم باش و مطمئن باش خدا در بهترین زمان بهت نی نی رو میده 

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
8 ماه بعد خدا رو شکر مجددا باردار شدم و خوب پیش رفته هر چند نگرانی هاش هست. اما فهمیدم حتما حتما حکم ...

قربونت عزیزم سومین بارداریه و سنمم بالاست امید وارم خدا منو بکشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربونت عزیزم سومین بارداریه و سنمم بالاست امید وارم خدا منو بکشه

ببین عزیزم الان علم پیشرفت کرده و ناباروری بدون درمان کم شده. شاید خدا خیر و صلاحی دیده که الان قسمت نباشه نی نی بیاد و اومدنش برات بدتر باشه. 

منم اینروزا رو گذروندم. سن منم کم نیست سی رو رد دادم اما به نظرم الان برای مادر شدن مااده ترم و بهتر می تونم رفتار کنم.

قبلا خیلی عجول بودم و .....

الان صبور تر شدم

خیلی 

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.