2777
2789
عنوان

بچه گریه عو

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 66 پست
😆😆😆 عیبی نداره. اون لحظات محکم بغلش کن و بهش مرتب و با تاکید بگو با تو کاری نداره. بچه ی من اینطو ...

دقیقا همینکارو میکنم 

بارها میگم با تو کاری ندارن و دوستان هم نمیان جلو

ساعتها من این کارو میکنم بدون تغییر تو تن گریش

حتی بدتر و بدتر میکنه

اثن یه چیز عجیبیهههههه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من منظورم غیر از شما و پدرش بودید که باهاش بازی کنن عین بچه ها .اقوام نزدیک ،دوست 

ما هیچکیو نداریم 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

پس خودتون هر از گاهی صدای اهنگ شاد و زیاد کنید و تو جمع شلوغ قرارش بدید .از اول عادت دادید تو سکوت و سایلنت باشه عزیزم و فکر کنه فقط دو تا موجود و میشناسه عزیزم ....دوست پیدا کنید مثلا ،شرایطتونو درک کردم 

Life is a road if you take a wrong turn dont worry its not a dead end🤲🤲✨✨✨✨

من منظورم غیر از شما و پدرش بودید که باهاش بازی کنن عین بچه ها .اقوام نزدیک ،دوست 

اصلا علت اینکه خود من میام نینیسایت همین تنهاییمه

بخاطر نبود هم زبون و دوسته 

پس خودتون هر از گاهی صدای اهنگ شاد و زیاد کنید و تو جمع شلوغ قرارش بدید .از اول عادت دادید تو سکوت و ...

امروز باباش باهاش بندری رقصید🥺

دقیقا همینکارو میکنم  بارها میگم با تو کاری ندارن و دوستان هم نمیان جلو ساعتها من این کارو می ...

دیگه هر بچه ای یه جوره. ولی با توجه به شرایط زندگی شما و برای این سن عادیه

کج کلاه خان یارمه
دیگه هر بچه ای یه جوره. ولی با توجه به شرایط زندگی شما و برای این سن عادیه

خیلی ممنونم از کمکت و وقتیکه میذاری عزیزم 

چه عالی که رقصیدن .همیشه به رقص و شادی انشاءالله .

مرسی بهمچنین

فقط به فکر آینده هم باش،ایشالا که روابطش خوب میشه و عادیه .مثلا تو آینده درونگرا نشه .

اگه عقلش برسه بزرگ بشه میتونم باهاش صحبت بکنم اما الان خیلی سختمه که نمیفهمه 

میدونی چرا میگم درونگرایی رو .الان جوری شده تک فرزندی زیاده و اعتماد به دوست و همسایه کم که آدم بزاره بچش رابطه ایجاد کنه .

Life is a road if you take a wrong turn dont worry its not a dead end🤲🤲✨✨✨✨

میدونی چرا میگم درونگرایی رو .الان جوری شده تک فرزندی زیاده و اعتماد به دوست و همسایه کم که آدم بزار ...

بله

البته از هفته دیگه مهدش شروع میشه

احساس میکنم کمک بشه به روابطش