2777
2789
عنوان

بچه گریه عو

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 66 پست
😆😆😆 عیبی نداره. اون لحظات محکم بغلش کن و بهش مرتب و با تاکید بگو با تو کاری نداره. بچه ی من اینطو ...

دقیقا همینکارو میکنم 

بارها میگم با تو کاری ندارن و دوستان هم نمیان جلو

ساعتها من این کارو میکنم بدون تغییر تو تن گریش

حتی بدتر و بدتر میکنه

اثن یه چیز عجیبیهههههه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من منظورم غیر از شما و پدرش بودید که باهاش بازی کنن عین بچه ها .اقوام نزدیک ،دوست 

ما هیچکیو نداریم 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

پس خودتون هر از گاهی صدای اهنگ شاد و زیاد کنید و تو جمع شلوغ قرارش بدید .از اول عادت دادید تو سکوت و سایلنت باشه عزیزم و فکر کنه فقط دو تا موجود و میشناسه عزیزم ....دوست پیدا کنید مثلا ،شرایطتونو درک کردم 

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

من منظورم غیر از شما و پدرش بودید که باهاش بازی کنن عین بچه ها .اقوام نزدیک ،دوست 

اصلا علت اینکه خود من میام نینیسایت همین تنهاییمه

بخاطر نبود هم زبون و دوسته 

پس خودتون هر از گاهی صدای اهنگ شاد و زیاد کنید و تو جمع شلوغ قرارش بدید .از اول عادت دادید تو سکوت و ...

امروز باباش باهاش بندری رقصید🥺

دقیقا همینکارو میکنم  بارها میگم با تو کاری ندارن و دوستان هم نمیان جلو ساعتها من این کارو می ...

دیگه هر بچه ای یه جوره. ولی با توجه به شرایط زندگی شما و برای این سن عادیه

کج کلاه خان یارمه
دیگه هر بچه ای یه جوره. ولی با توجه به شرایط زندگی شما و برای این سن عادیه

خیلی ممنونم از کمکت و وقتیکه میذاری عزیزم 

چه عالی که رقصیدن .همیشه به رقص و شادی انشاءالله .

مرسی بهمچنین

فقط به فکر آینده هم باش،ایشالا که روابطش خوب میشه و عادیه .مثلا تو آینده درونگرا نشه .

اگه عقلش برسه بزرگ بشه میتونم باهاش صحبت بکنم اما الان خیلی سختمه که نمیفهمه 

میدونی چرا میگم درونگرایی رو .الان جوری شده تک فرزندی زیاده و اعتماد به دوست و همسایه کم که آدم بزار ...

بله

البته از هفته دیگه مهدش شروع میشه

احساس میکنم کمک بشه به روابطش